Vergaderen in Hoogeveen

Vergaderen is een belangrijk en noodzakelijk onderdeel van het zakendoen. Nu zijn er heel wat zaken die een dergelijke ontmoeting kunnen doen slagen of net doen mislopen. Naast een gebrekkige voorbereiding is het absoluut zo dat een foute locatie uitkiezen het hele gebeuren in het honderd kan doen lopen. Zoekt u een vergaderlocatie in de buurt van Hoogeveen waar het u en uw zakenpartners aan niets ontbreekt? Kies dan voor vergaderen in één van de prachtige vergaderzalen van de SchildHoeve


Vergadering in de bosrijke omgeving van Hoogeveen

Gasterij & Catering de SchildHoeve is een leuke en bosrijke omgeving voor onder andere vergaderingen en workshops. Daarbij kiest u uit drie moderne vergaderzalen die volledig uitgerust zijn, of het nieuwe concept waarbij de vergadering tussen de schapen plaats zal vinden. Wat mag u verwachten qua uitrusting? 


Bovendien is er  op de locatie ook een mooi park en een wandeltuin. Elk arrangement komt inclusief gratis parkeren en onbeperkt koffie, thee en water. Ook koekjes en mintjes zijn inbegrepen. Een lunchpakket voor tijdens de vergaderingen? Overleg dit even met de SchildHoeve en tal van arrangementen worden voor u klaargemaakt. 
 

Vergaderen tussen de schapen


Wilt u eens iets helemaal nieuws proberen? Kies dan voor een vergadering tussen de schapen in Schaapskooi Ruinen. Deze unieke vergaderlocatie wordt door ons team volledig voorbereid en biedt een inspirerende omgeving tussen de Drentse heideschapen. Heb je vragen over de verschillende arrangementen of interesse om een offerte aan te vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met de SchildHoeve. Gastvrouw Linda staat voor u klaar.

Contact opnemen


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine optimalisatie dotsolutions