Vergaderen in Meppel


Vergaderingen zijn schering en inslag in de zakenwereld en er zijn heel wat redenen waarom ze nodig zijn. Zakenrelaties onderhouden, belangrijke knopen doorhakken en ga zo maar door. Het spreekt dan ook voor zich dat u voor deze belangrijke activiteit op zoek bent naar een leuke locatie om te vergaderen. In de buurt van Meppel op zoek naar een dergelijke locatie? Dan is Gasterij en Catering de SchildHoeve een uitstekende keuze. Beschikkend over drie vergaderzalen met een capaciteit van 10 tot 250 mensen ontbreekt het u hier aan niets. 
 

Laat u inspireren door de prachtige omgeving

Gasterij & Catering de SchildHoeve biedt niet alleen een vergaderzaal aan, maar tevens een inspirerende bosrijke omgeving. Zo is er een volledig park en een wandeltuin waar u even op adem kunt komen tussen het vergaderen door. Wat de vergaderzalen betreft kunt u er zeker van zijn dat ze van alle moderne gemakken zoals een beamer, microfoon, flip-over en draadloos internet voorzien zijn. Wat mag u nog meer verwachten? Een eigen bar en terras en natuurlijk ook het gastronomisch genot. Bovendien kan elk vergaderarrangement uitgebreid worden met lunch of met lunch en diner. Er zijn vier-uurs, acht-uurs en twaalf-uurs arrangementen die stuk voor stuk de kenmerkende kwaliteit van de SchildHoeve bieden. Elk arrangement kan uitgebreid worden met een buffet en/of borrel. 
 

Vergaderzaal in Meppel

Naast de locaties op het terrein van de SchildHoeve zelf is het tegenwoordig ook mogelijk om te kiezen voor een vergadering tussen de schapen. Deze unieke locatie zet u en uw zakenrelaties in een inspirerende zaal midden tussen de Drentse heideschapen. Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor één van de vergaderzalen of een vrijblijvend extra informatie vragen? Neem dan snel contact op en onze gastvrouw Linda staat u graag te woord.

 

Contact opnemen


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions