Vergaderen in stijl

Bent u eens helemaal klaar met de saaie, inspiratieloze vergaderingen op kantoor? Dan moet u eens proberen te vergaderen in stijl, bijvoorbeeld bij Gasterij de SchildHoeve in Drenthe. Door te kiezen voor een nieuwe, frisse omgeving, komt er bij uw werknemers en zakenpartners vaak iets extra’s los en bereikt u zo samen een hoger niveau. Daarnaast is het ook gewoon zeer prettig om eens uit dat muffe kantoor te zijn en op een ongewone, maar daardoor wel zeer bijzondere locatie te vergaderen in stijl in Hoogeveen. Dat zorgt voor frisse ideeën, nieuwe inzichten en een prettige werkomgeving. Kom dus ook eens stijlvol vergaderen in Drenthe bij Gasterij de SchildHoeve!

Vergaderen met kleine en grote groepen

Vrees niet dat u bij Gasterij de SchildHoeve slechts terecht kunt voor een uitgebreide vergadering met honderden deelnemers. De zeer populaire ruimte, met de passende naam “De Ervaring”, is geschikt voor gezelschappen tot 30 personen. Dat betekent dat u ook in kleinere groepen uitstekend in stijl kunt vergaderen. Mocht u echter toch een grotere zaal nodig hebben, dan biedt “De Beleving” plaats aan maximaal 250 man. Deze zalen zijn bovendien uitgerust met de handigste technische snufjes, zodat u nooit iets tekort zult komen.

Stijlvol en compleet vergaderen

Uiteraard verwacht u meer dan een handige zaal die plaats biedt aan uw gehele gezelschap, een prachtige bosrijke omgeving en genoeg parkeergelegenheid op eigen terrein. Om echt te vergaderen in stijl, kunt u ook kiezen voor een aantal zakelijke arrangementen. De mogelijkheden op dit gebied variëren nogal, maar u kunt onder andere denken aan onbeperkt koffie en thee, een volledig verzorgde lunch, beamers en beamerschermen, microfoons, flipovers en uiteraard Wi-Fi.

Om te bepalen welke zaal en welk arrangement het beste bij uw wensen past, helpen we u bij Gasterij de SchildHoeve in Fluitenberg graag met het maken van een keuze. Neem dus vooral vrijblijvend contact met ons op, zodat u voortaan kunt vergaderen in stijl.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | beter vindbaar dotsolutions