Vergaderen op locatie in Drenthe

Veel bedrijven geven de voorkeur aan vergaderen op locatie in Drenthe, omdat betrokken personen hierbij uit het dagelijkse patroon kunnen stappen. Daarbij is vergaderen op een externe locatie handig, als de betrokken partijen van verschillende plekken moeten komen. Kies voor de vergaderlocatie van Gasterij de Schildhoeve, welke zeer centraal in Drenthe gelegen is (nabij Hoogeveen). Niet alleen biedt onze locatie ruimte om te vergaderen, ook kunt u hier uw eigen seminars organiseren. Kies uit één van onze bestaande vergaderarrangementen, of kies voor een pakket op maat.

Audiovisuele middelen tijdens een vergadering

Om het u en uw gasten zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden we u verschillende audiovisuele middelen. Al onze vergaderzalen zijn voorzien van moderne mediatechniek voor het houden van presentaties of het afspelen van video- en/of geluidsfragmenten. U kunt hierbij denken aan een geïntegreerd beamerscherm in de verschillende zalen en een microfoon voor in grote groepen.

De vergadering kunt u geheel naar eigen inzicht invullen. Wij kunnen u hierbij helpen, met verschillende activiteiten in de pauzes van de vergadering, een uitgebreid diner aansluitend bij de vergadering, enzovoorts. Ook heeft u de mogelijkheid om onze fraaie parktuin te bekijken, wat ruimte biedt voor verfrissende, nieuwe ideeën.

Ideale locatie voor vergaderingen in Hoogeveen

Onze vergaderlocatie ligt in de buurt van de A28, bij afslag 27. Dit maakt de locatie zeer toegankelijk voor bedrijven uit het hele land! Uw auto parkeert u gratis op onze eigen parkeerplaats. Ook met het openbaar vervoer is onze locatie goed te bereiken, het is gelegen op tien minuten van het station in Hoogeveen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die we u kunnen bieden? We staan u graag geheel vrijblijvend te woord, om u meer inzicht te geven in onze diensten. Zo zorgen we samen voor een perfect georganiseerde vergadering!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions