Inspirerende vergaderlocatie in Drenthe

Vergaderen bij De SchildHoeveEen vergaderlocatie moet niet alleen voldoende ruimte bieden aan de deelnemers van het overleg en gemakkelijk te bereiken zijn, maar moet ook inspiratie bieden tijdens de vergadering. Organiseert u uw vergadering bij de SchildHoeve in Fluitenberg (Drenthe), dan wordt u gegarandeerd geïnspireerd door de omgeving van deze locatie.
 

Neem contact met ons op

De SchildHoeve: een centrale ligging in een groene omgeving

De SchildHoeve is een prachtige locatie om te vergaderen in de groene omgeving van Fluitenberg in Hoogeveen. De omgeving van Fluitenberg inspireert u niet alleen als u naar de locatie reist, maar ook zeker als u in de SchildHoeve verblijft voor uw vergadering. Overal waar u kijkt ziet u de prachtige omgeving en wordt u geïnspireerd door de vele dingen die de natuur te bieden heeft. En wilt u uzelf en uw gezelschap echt even in inspiratie onderdompelen? Maak dan een wandeling door onze parktuin "De Verleiding" en u krijgt niet alleen inspiratie, maar ook een portie energie om de vergadering verder voort te zetten.

Nu denkt u misschien dat de SchildHoeve niet gemakkelijk te bereiken is door de centrale ligging van de vergaderlocatie, maar niets is minder waar. Het pand ligt niet alleen centraal in Drenthe, maar kan bovendien gemakkelijk bereikt worden via de A28. Het maakt niet uit waar de deelnemers van uw overleg vandaan moeten komen, want de SchildHoeve is altijd gemakkelijk en snel te bereiken. 

De SchildHoeve: ook voor inspirerende seminars

De SchildHoeve is niet alleen uw inspirerende locatie om te vergaderen, maar kan ook dienen als locatie voor uw inspirerende seminar. Meer weten? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden. Direct een vergadering of seminar inplannen? Dat kan ook door contact met ons op te nemen.

 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | bouw van website dotsolutions