Succesvol vergaderen in Drenthe

Het succes van een zakelijke bijeenkomst is afhankelijk van diverse factoren. Ten eerste is het succes van een vergadering afhankelijk van de inbreng van de deelnemers van het overleg. Daarnaast is het succes van uw overleg afhankelijk van het onderwerp, de doelen die u stelt én de locatie waar u uw vergadering organiseert. Door de vergadering te laten plaatsvinden in een inspirerende omgeving, is de kans op succes extra groot. 


Neem contact met ons op
 

De SchildHoeve: een inspirerende vergaderlocatie

De SchildHoeve is een prachtige vergaderlocatie die middenin Fluitenberg in Drenthe ligt. Deze groene omgeving geeft u niet alleen energie, maar kan ook voor de benodigde portie inspiratie zorgen tijdens de vergadering. En wilt u even brainstormen tijdens het overleg? Doe dit dan in de vergaderruimte met uitzicht op de prachtige natuur of stap de natuur in om een heerlijke wandeling te maken. Zo profiteert u optimaal van de inspirerende omgeving die de SchildHoeve als locatie te bieden heeft. 

De SchildHoeve is geschikt als locatie voor kleine (interne) vergaderingen, maar ook om te vergaderen met grotere groepen mensen. Daarnaast is het zelfs mogelijk om een seminar te organiseren bij de SchildHoeve, met of zonder aanvullende arrangementen voor een geslaagde dag. Ook als u een vergadering organiseert bij onze locatie in Fluitenberg, kunt u zelf kiezen of u wel of geen vergaderarrangement af wil nemen. 

Vragen over de SchildHoeve? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de SchildHoeve als locatie voor uw vergadering of seminar? Neem dan contact met ons op en laat al uw vragen beantwoorden. Wilt u direct een vergadering of seminar inplannen, dan kunt u dit ook doen door contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag een vergadering of seminar met of zonder aanvullende arrangementen in te plannen.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | web applicaties dotsolutions