Vergaderen in Drenthe

Het succes van een vergadering is afhankelijk van diverse factoren. Uiteraard van de inzet van de deelnemers van de vergadering, maar ook zeker van de kwaliteit van de vergaderlocatie. Door in een inspirerende ruimte te vergaderen van vergaderlocatie de SchildHoeve, is de kans groter dat de vergadering de juiste resultaten brengt.


Neem contact met ons op
 

De SchildHoeve: een flexibele vergaderlocatie

De SchildHoeve is een prachtig pand in Fluitenberg, Hoogeveen. U kunt hier een interne vergadering organiseren met uw collega’s, maar het is ook mogelijk om een vergadering met externe partijen te organiseren in de prachtige omgeving van Fluitenberg. Omdat de SchildHoeve meer dan voldoende ruimte heeft, is het zelfs mogelijk om hier een groot seminar te organiseren. En omdat u helemaal zelf kiest welke faciliteiten en vergaderarrangementen u eventueel wilt gebruiken van de SchildHoeve, geeft u zelf vorm aan uw vergadering. 

De SchildHoeve is niet alleen flexibel, maar ook eenvoudig te bereiken. Met een centrale ligging in Drenthe (in de buurt van de A28) komen de deelnemers van uw vergadering gemakkelijk en snel op de juiste locatie terecht. Bijkomend voordeel: de SchildHoeve ligt in een groene omgeving en biedt hierdoor ook ruimte voor vergaderingen met een pauze in de natuur. Zo profiteert u van het beste van twee werelden: een goede ligging bij de snelweg en rust in de natuur. 

Meer weten over onze vergaderruimtes?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het organiseren van een bijeenkomst bij de SchildHoeve in Drenthe? Neem dan direct contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze vergaderruimtes, maar ook over de faciliteiten die wij aanbieden aan onze gasten en de vergaderarrangementen die u eventueel bij ons af kunt nemen.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website beheer dotsolutions