Vergaderlocatie in Drenthe

Het vinden van een geschikte vergaderlocatie voor uw zakelijke bijeenkomst is niet eenvoudig. Zo moet u niet alleen een locatie vinden die voldoende ruimte biedt voor alle deelnemers van de vergadering, maar moet de locatie ook goed bereikbaar en het liefst een beetje inspirerend zijn. Bent u al een tijdje op zoek naar een vergaderlocatie die voldoende ruimte biedt, gemakkelijk te bereiken is in Drenthe en echt kan inspireren? Dan bent u bij de SchildHoeve in Fluitenberg (nabij Hoogeveen) aan het juiste adres. 


Neem contact met ons op
 

De voordelen van de SchildHoeve als locatie om te vergaderen

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het organiseren van uw vergadering in de SchildHoeve. Het eerste voordeel van deze locatie om te vergaderen, is het feit dat de SchildHoeve meerdere vergaderruimtes heeft. Of u nu met een klein gezelschap samen wil komen of een grote seminar wil organiseren: alles is mogelijk. Een ander voordeel van de locatie, is dat de SchildHoeve eenvoudig te bereiken is. Met een centrale ligging in Drenthe (in de buurt van de A28, afslag 27) is het gezelschap van uw vergadering in een mum van tijd op de locatie. 

Tot slot is de SchildHoeve een inspirerende omgeving om bij elkaar te komen voor overleg. Met een prachtige ligging in de natuur, kunt u er zelfs voor kiezen om tussentijds een wandeling te maken en samen te brainstormen. Daarnaast worden er diverse vergaderarrangementen aangeboden om uw overleg nog comfortabeler te maken. 

Een geslaagde vergadering in de SchildHoeve

Bent u overtuigd van de voordelen van een vergadering in de SchildHoeve? Organiseer uw volgende overleg dan op deze centrale en inspirerende locatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van uw vergadering bij de SchildHoeve of wilt u direct een vergadering inplannen? Neem dan contact met ons op.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | maatwerk web applicatie dotsolutions