Vergaderruimte in Assen

Vergaderen is één van die dingen die als ze gebeuren bij voorkeur ook ineens goed gebeuren. Te veel vergaderingen in en tussen bedrijven zijn helaas niet heel efficiënt wegens een slechte voorbereiding of een locatie die weinig inspirerend genoemd mag worden. Met dat eerste kunnen we niet helpen, met dat tweede aspect des te meer. Wilt u uw zakenrelaties eens echt verrassen door te vergaderen in een prachtige omgeving in de omgeving van Assen? Dan zijn de faciliteiten van Gasterij & Catering de SchildHoeve exact wat u nodig heeft. Met meerdere vergaderzalen en een capaciteit van 10 tot 250 man bent u zeker van een professionele omkadering. 
 

De faciliteiten van de SchildHoeve


Gasterij & Catering de SchildHoeve is gespecialiseerd in het ontvangen van grote groepen. Dat ziet u niet alleen terug aan de drie vergaderzalen die alle nodige faciliteiten bieden, maar ook aan de professionele ontvangst en verzorging. Wat mag u dan allemaal verwachten? We zetten het even op een rijtje: 

Daarnaast bieden we diverse vergaderarrangementen aan inclusief een heerlijke lunch en een fantastisch diner. Extra opties? Een luxe variant van lunch, diner,  borrels of  een buffet. 
 

Vergaderen in de omgeving van Assen tussen de schapen

Een leuk alternatief bij de SchildHoeve is de nieuwe optie waarbij u een vergadering kunt organiseren tussen de Drentse heideschapen. Wij verzorgen de gastronomische opties en verzorging en u kunt ontspannen vergaderen op een inspirerende locatie met uitzicht op de schapen, midden in de velden. Heeft u hier nog vragen over of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op: onze gastvrouw Linda helpt u graag verder.

Contact opnemen


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | hoger in Google dotsolutions