Een inspirerende vergaderruimte in Emmen


Tijdens een vergadering is het belangrijk dat u tot nieuwe inzichten kunt komen, geïnspireerd wordt en ideeën uit kunt wisselen met al uw collega's. Daarom is het de moeite waard om een bespreking te organiseren in een originele vergaderruimte. De SchildHoeve is in dat geval een goede keuze. Deze rustige locatie ligt in een bosrijke omgeving in de regio van Emmen. De prachtige natuur zorgt ervoor dat u en uw collega's even helemaal uit het dagelijkse leven stappen, waardoor iedere vergadering zijn vruchten af zal werpen. Natuurlijk is deze landelijke locatie in Drenthe makkelijk te bereiken met de auto. 
 

Wat onze vergaderruimte te bieden heeft


Bij de SchildHoeve zorgen wij ervoor dat u en uw collega's niks tekort komen. Onze vergaderruimtes zijn beschikbaar voor besprekingen van vier tot twaalf uur lang, dus u kunt uw dag zo efficiënt mogelijk inplannen. Bovendien bieden wij volledig verzorgde vergaderarrangementen aan. Zo bent u voorzien van lekkere hapjes en drankjes, maar heeft u ook alle benodigdheden bij de hand voor een geslaagde vergadering. De SchildHoeve biedt nog meer voordelen: 

 

Organiseert u een vergadering in Emmen?


Tijdens het plannen van een belangrijke vergadering kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u namelijk met de invulling van de dag. Samen bespreken we uw wensen en stellen we een geschikte offerte op. U kunt ons telefonisch bereiken op 0528 726062 of een e-mail sturen naar gasterij@deschildhoeve.nl. Hopelijk mogen wij u snel verwelkomen voor een inspirerende vergadering in de SchildHoeve!

Contact opnemen


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | web applicaties dotsolutions