Het gemak van een volledig verzorgde vergaderruimte in Hoogeveen


Heeft u binnenkort een belangrijke vergadering in de buurt van Hoogeveen op de planning staan? Overweeg dan om een vergaderruimte bij de SchildHoeve te reserveren. Wij specialiseren ons in het verzorgen van inspirerende vergaderingen. Dat gebeurt op onze rustige locatie in het landelijke gedeelte van Drenthe. De bosrijke omgeving zorgt ervoor dat u even helemaal uit het dagelijks leven stapt, waardoor u gemakkelijk tot nieuwe inzichten kunt komen. 

 

Een compleet verzorgde vergaderruimte


Wanneer u vergadert bij de SchildHoeve, weet u zeker dat u en uw collega's niks tekort komen. Wij zorgen er namelijk voor dat u de juiste hulpmiddelen bij de hand heeft, maar ook dat u kunt genieten van smakelijke hapjes en drankjes. Zo is het ook mogelijk om uw vergadering te combineren met een lunch of diner. Daarnaast biedt de SchildHoeve nog verschillende andere voordelen: 
 

Iedere vergaderruimte is ook van alle gemakken voorzien. Zo heeft u de beschikking tot een beamer, een flipover, draadloos internet en een handmicrofoon. 
 

Een geslaagde vergadering in Hoogeveen


Wilt u graag een vergadering bij de SchildHoeve organiseren? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kunnen wij uw wensen bespreken en ervoor zorgen dat u het meeste haalt uit uw dag op onze locatie. Daarnaast zijn wij ook beschikbaar voor het cateren van vergaderingen op locatie, dus ook in uw bedrijfspand. Ook daarvoor kunt u contact met ons opnemen via gasterij@deschildhoeve.nl of door te bellen naar 0528 726055. Hopelijk tot snel bij de SchildHoeve!

Contact opnemen


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | maatwerk web applicatie dotsolutions