Het gemak van een vergaderruimte bij Meppel


Tijdens een vergadering is het belangrijk dat u en uw collega's tot nieuwe inzichten komen. Daarom is een mooie vergaderruimte zo ontzettend waardevol. Voor vergaderingen in de regio van Meppel kunt u altijd bij de SchildHoeve terecht. Onze locatie bevindt zich namelijk in het bosrijke Drenthe, waar u helemaal tot rust kunt komen. Dankzij de landelijke ligging is het niet moeilijk om een inspirerende bespreking te hebben. De SchildHoeve is een geschikte locatie voor groepen van 10 tot 250 personen, dus u bent altijd welkom. 
 

Wat onze vergaderruimte u kan bieden


Tijdens een vergadering in de SchildHoeve zorgen wij ervoor dat u en uw collega's niks tekort komen. Ons uitgebreide vergaderarrangement is namelijk tot in de puntjes verzorgd, waardoor u zich alleen maar hoeft te richten op de inhoud van de vergadering. Zo heeft u bij onze vergaderlocatie de beschikking over: 

 


Daarnaast kunnen wij ook de hapjes en drankjes van uw vergadering verzorgen. U heeft onbeperkt toegang tot koffie, thee en water en kunt ook genieten van smakelijke koekjes en mintjes. Wilt u de vergadering combineren met een lunch of diner? Ook dat is geen enkel probleem bij de SchildHoeve. 
 

Uw vergadering in Meppel


Wij willen ervoor zorgen dat uw vergadering zo efficiënt en inspirerend mogelijk is. Neem daarom gerust contact met ons op om een van onze verschillende vergaderruimtes te reserveren. Samen bespreken we uw wensen en zorgen we ervoor dat u niets tekort zult komen. U kunt een mail sturen naar gasterij@deschildhoeve.nl of ons telefonisch bereiken op 0528 726054. Hopelijk zien we u snel bij de SchildHoeve!

Contact opnemen


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | webapplicatie dotsolutions