Vier uw verjaardag of jubileum bij Gasterij De Schildhoeve in Drenthe

Heeft u zin om uw verjaardag dit jaar eens geheel anders te vieren of komt uw jubileum in aantocht en wilt u dit niet zomaar aan u voorbij laten gaan? U kunt met al uw wensen bij ons terecht! Gun het uzelf om de gehele organisatie uit handen te geven. Wij dragen graag zorg voor uw verjaardag of jubileum. Vraag vrijblijvend informatie aan of kom langs om met eigen ogen te zien wat wij u aan kunnen bieden.

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen over feesten en partijen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouw Linda zal spoedig contact met u opnemen!

Neem contact met ons op

Vrouw met feestelijke hoed tuinfeest op locatie

zalm op de grill

Alles op één locatie

Sinds 2005 fungeert Gasterij & Catering de SchildHoeve als trouwlocatie, waar u de ceremonie én het bruiloftsfeest kunt laten plaatsvinden. Het voordeel hiervan is dat de partij de hele dag op dezelfde locatie kan blijven. Dit geeft rust, zodat u de hele dag van uw trouwdag kunt genieten. De sfeer op De SchildHoeve is gezellig en gemoedelijk. In verschillende, sfeervolle zalen voor groepen vanaf 20 tot ruim 350 personen kunnen wij voor u een prachtig feest organiseren. Ook kunnen wij onze zalen verlengen met mooie pagodetenten. 

Uw feest, onze zorg

Wij dragen zorg voor de aanwezigheid van de juiste benodigdheden zoals geluidsapparatuur, lessenaar en kleedruimten en uiteraard alles wat er verder bij komt kijken om uw feest tot een onvergetelijke dag te maken. Samen met u bekijken wij alle mogelijkheden en zorgen wij ervoor dat het een dag wordt die u nooit meer vergeet. Rekent u bijvoorbeeld op mooi weer? Dan kunnen we het feest ook mee naar buiten nemen, in onze prachtige parktuin. Kijk hoe dat tot een succes gebracht wordt in onderstaande video.

Jubileum

Is uw trouwdag alweer een paar jaar geleden en wilt u uw gouden, zilveren of robijnen jubileum vieren? Ook dat kan bij De Schildhoeve. Wij zorgen er graag voor dat u dit in stijl kunt vieren, samen met de gasten die voor jullie belangrijk zijn. Onze arrangementen worden samen met u op maat gemaakt, waarbij wij volledig rekening houden met uw persoonlijke wensen en budget. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0528 – 220 002 of stuur een e-mail, of bezoek onze contactpagina.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | ontwerp dotsolutions