Verjaardag vieren in Drenthe

Een verjaardag, voor wie is het geen speciale dag? Hoe oud u ook wordt, u wilt van uw verjaardag een unieke dag maken. Dit geldt zeker voor bijvoorbeeld een achttiende, vijftigste of bijvoorbeeld vijfenzestigste verjaardag! Gasterij de Schildhoeve helpt u graag bij de organisatie van een unieke verjaardag, die u en uw gasten nog lang zal heugen. Wij bieden een unieke locatie, de Fluitenberg nabij Hoogeveen, waar plek is voor zo’n vijfhonderd personen per zaal. Kortom, voldoende ruimte om uw verjaardag in Drenthe groots te vieren! Samen met u bespreken we uw wensen, waarna wij de zorgen over uw verjaardag volledig van u over zullen nemen.

Alles op één unieke locatie

Het voornaamste voordeel aan een verjaardag vieren bij Gasterij de Schilhoeve nabij Hoogeveen, is de mogelijkheid om het volledige feest op één locatie te laten plaatsvinden. De locatie biedt zowel plaats voor het geven van een groot dansfeest op de avond, als ook voor een receptie of een diner voor uw gasten. Tijdens de receptie zal ons personeel zorgen voor verrukkelijke hapjes en drankjes, zodat uw gasten niks te kort komen. Bij mooi weer is het mogelijk om een kijkje te nemen in onze prachtige parktuin, welke gelegen is naast onze feestlocatie in Hoogeveen.

Catering op uw eigen locatie

Viert u uw verjaardag liever thuis? Ook dan is Gasterij de Schilhoeve u graag van dienst! Zo kunnen we u bijvoorbeeld helpen met catering op uw locatie. Wij zorgen voor de hapjes en drankjes, zodat u zich volledig op uw gasten en uw eigen verjaardag kunt richten.

Bent u benieuwd wat Gasterij de Schildhoeve voor u kan betekenen tijdens uw komende verjaardag? Onze medewerkers staan u graag geheel vrijblijvend te woord, om de mogelijkheden met u door te spreken. Zo zorgen we samen voor een onvergetelijke verjaardag in Drenthe!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | maatwerk web applicatie dotsolutions