Verzorgde catering arrangementen op maat gemaakt

Wilt u binnenkort een feestje geven en bent u nog op zoek naar een goede cateraar? Neem dan contact op met Gasterij de SchildHoeve. Wij bieden onze klanten een divers assortiment aan hapjes en drankjes aan. De keuze is bij ons zeer divers en het is zelfs mogelijk om met een kok op locatie uw gasten te imponeren. Het fijne aan Gasterij de SchildHoeve is dat onze medewerkers samen met u kijken naar uw wensen en ideeën. Dat is dan ook de reden dat onze koks de beste catering op maat kunnen verzorgen.

Allergieën en diëten

Naar een feestje gaan wanneer u last heeft van een flinke allergie is natuurlijk nooit leuk. Wij van Gasterij de SchildHoeve begrijpen dit probleem en doen er dan ook alles aan om goed met allergieën om te gaan. Onze koks weten precies welke producten zij bij allergieën moeten vermijden. Wanneer u geen vlees, gluten of zuivel mag, zullen onze koks hun ingrediëntenlijst direct aanpassen. Bij Gasterij de SchildHoeve draait het namelijk om het feestje, en wij zullen er dan ook alles aan doen om het feestje tot een waar succes te maken. Wij verzorgen uw catering op maat, waar en wanneer u dat wilt. Het is mogelijk de diverse allergieën en diëten een week voor uw feest aan ons door te geven.

Neem contact met ons op

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn omtrent catering op maat? En wilt u binnenkort een feestje geven in de omgeving van Hoogeveen, Drenthe? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Onze medewerkers nemen, tijdens een afspraak, samen met u alle mogelijkheden omtrent de arrangementen door.
Wij zijn dagelijks bereikbaar op het telefoonnummer 0528 - 220 002. Ook kunt u ons altijd een e-mail sturen op het emailadres info@deschildhoeve.nl of laat een reactie achter via het contactformulier. Wij zullen zo u zo snel mogelijk antwoorden!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website beheer dotsolutions