Vier een gouden huwelijk met een groots feest!

Een gouden huwelijk is vandaag de dag een bijzondere mijlpaal. Dit prachtige jubileum moet dan ook goed gevierd worden! Het zelf organiseren van een groot feest kan veel tijd en moeite in beslag nemen. Het is dan ook veel makkelijker, en waarschijnlijk zelfs ook leuker, om een groot feest buiten de deur te geven. Bij Gasterij De Schildhoeve kunt u het perfecte gouden huwelijksfeest organiseren. De Schildhoeve is gelegen in de buurt van Hoogeveen in Drenthe en is omringd door prachtige natuur. Dit is dan ook de ideale locatie om een groots feest te geven voor al uw familie en vrienden!

Geef uw zorgen uit handen

Een gouden huwelijk is natuurlijk reden tot een feestje! Wanneer u graag een groots feest wilt organiseren, kunt u bij Gasterij De Schildhoeve terecht. Wij hebben een divers aanbod aan feestzalen waar u tot maar liefst 350 man in kwijt kunt. Over de grootte van de ruimte hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Naast de juiste zaal, kan De Schildhoeve ook de aankleding van de ruimte verzorgen en u kunt tevens gebruik maken van onze parktuin ‘De Verleiding’. Daarnaast zullen wij ook de hapjes en drankjes verzorgen en kunnen wij ook het entertainment voor uw feest regelen. Het gehele feest zal worden ingericht aan de hand van uw wensen en ideeën. Zo kunt u tijdens uw feest optimaal genieten terwijl wij de zorgen voor uw feest op ons nemen.

Kom langs voor een gratis rondleiding

Lijkt het u leuk om uw gouden huwelijksfeest te organiseren bij Gasterij De Schildhoeve? Dan nodigen wij u graag uit voor een gratis rondleiding. Door middel van deze rondleiding laten wij u de locatie zien en kunt u kijken of onze locatie aan uw verwachtingen voldoet. Voor een afspraak kunt u bellen naar het telefoonnummer 0528-220002. Ook is het mogelijk om via de e-mail een afspraak te maken. Wij zijn bereikbaar op het e-mailadres info@deschildhoeve.nl. Graag zien wij w bezoek aan Gasterij De Schildhoeve tegemoet!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | beter vindbaar dotsolutions