Vier uw 40-jarige bruiloft bij De Schildhoeve in Drenthe

Al veertig jaar getrouwd, dat is bij De Schildhoeve in Drenthe reden voor een feest. Hier kunt u terecht voor het vieren van uw robijnen huwelijk, zodat u samen met uw gasten op een speciale locatie de liefde kunt vieren.

Bij ons of op locatie de catering

Tegenwoordig komt het niet veel meer voor dat koppels hun 40-jarige bruiloft kunnen vieren. Daarom vinden wij het belangrijk om dit jubileum, samen met u tot een groot feest te maken. U kunt hiervoor terecht bij De Schildhoeve in Drenthe, een mooie en bijzondere locatie waar verschillende mogelijkheden zijn voor feesten, recepties en borrels. Daarnaast kunnen wij ook op locatie de catering verzorgen. Op die manier kunt u bijvoorbeeld in uw eigen huis genieten van heerlijke hapjes en drankjes, zodat u zelf alle gasten kunt ontvangen en zich niet druk hoeft te maken over de rest.

Klein of groot?

Viert u een klein feestje met een paar gasten die voor uw huwelijk belangrijk zijn, of wordt het een groot (tuin)feest met veel mensen? Voor elk soort feest kunnen wij de catering geheel verzorgen.

Wilt u uw gasten wat extra entertainment bieden, dan kunt u zelfs kiezen voor live catering. De koks bereiden dan bij u thuis alle gerechten, waarbij u en de gasten kunnen toekijken. De Schildhoeve levert daarbij alle cateringproducten, zodat u nergens meer omkijken naar heeft.

Niet de ruimte?

Heeft u thuis niet genoeg ruimte, wilt u eens feestvieren op een speciale locatie of wilt u uw gasten uitnodigen voor een bijzonder themafeest?

Bij De Schildhoeve in Drenthe kunt u kiezen uit verschillende zalen en arrangementen, die het vieren van uw 40-jarige bruiloft tot een succes zullen maken.

Contact

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden bij De Schildhoeve of heeft u andere vragen? Dan kunt u gerust en vrijblijvend contact met ons opnemen via 0528 – 220 002 of door een e-mail te sturen naar info@deschildhoeve.nl. Samen met u zorgen wij er graag voor dat het jubileum een feest wordt om nooit te vergeten.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | maatwerk web applicatie dotsolutions