Vier uw robijnen huwelijk bij De Schildhoeve in Drenthe

Veertig jaar getrouwd, een hele prestatie die niet voor veel huwelijken is weggelegd! Dat moet gevierd worden met een speciaal feest, waarvoor u terecht kunt op feestlocatie De Schildhoeve in Hoogeveen in Drenthe.

Speciaal jubileum

In deze moderne tijd van scheiden, gespleten huwelijken en partnerregistraties is het voor veel duo’s een droom om veertig jaar huwelijk te behalen. Mocht u samen het robijnen jubileum hebben gehaald, dan is dat reden voor een mooi feest! Bij De Schildhoeve in Drenthe kunt u terecht voor verschillende arrangementen, die uw jubileumviering tot een groot succes maken. Samen met uw genodigde gasten kunt u de liefde vieren en genieten van een speciale omgeving, aangevuld met heerlijke hapjes en drankjes.

Op locatie

U kunt uw jubileum vieren op onze locatie met een diner, receptie of zelfs een themafeest. Maar ook als u liever van alle gemakken van thuisblijven wilt genieten, kunnen wij op locatie de catering en meer komen verzorgen. Samen met uw persoonlijke wensen kan er een feest worden georganiseerd dat u zich de komende veertig jaar nog zult herinneren.

Wanneer u kiest voor catering op locatie, kunt u genieten van de meest heerlijke hapjes en drankjes, zonder daar zelf druk mee bezig te zijn. Door jarenlange ervaring in catering weten de medewerkers van De Schildhoeve uw feest goed te verzorgen. Ook voor live catering bent u bij ons aan het juiste adres. Live catering houdt in dat onze koks komen koken op uw locatie, zodat u en de gasten de bereiding van de gerechten met eigen ogen kunnen zien. Daarbij leveren wij alle benodigde cateringmaterialen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor het uitgebreid vieren van uw robijnen huwelijk? Neem dan contact met ons op via 0528 – 220 002, of stuur een e-mail naar info@deschildhoeve.nl.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | web applicaties dotsolutions