Vrijmibo?

Als ondernemer is het natuurlijk belangrijk om jouw klanten, zakenrelaties en werknemers tevreden te houden. Een goede verstandhouding en dito sfeer onder de werknemers zorgt voor een prettige sfeer op de werkvloer. Tevens kan het ook geen kwaad voor de productiviteit! Het principe van de ‘borrel’ is niet meer weg te denken uit de offline wereld. Helemaal van deze tijd is het principe van de ‘Vrijmibo’ oftewel de vrijdagmiddagborrel. Vooral op zakelijk gebied is dit een ideale manier om de week mee af te sluiten. Of om je relaties te bedanken en uit te nodigen op de zaak.

De Schildhoeve kan jouw bedrijf hier bij helpen door de vrijmibo compleet van A tot Z te regelen in de vorm van een barbecuefestival. Een eigentijdse en losse manier om een borrel te houden. Wat vragen we van jou? Alleen de locatie! Buiten op je eigen parkeerplaats of binnen in een loods. In de tuin, of in het park? De Schildhoeve regelt de rest. De hapjes, drankjes, creatieve aankleding en meubels om op te relaxen. Tevens nemen wij onze karbecue mee. Dit is onze barbecue op wielen waar wij een heerlijke burger op kunnen bakken, porchetta op kunnen roken of een portie sticky-chicken wings grillen.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Neem gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij hebben een passende offerte voor elke Vrijmibo! (ook natuurlijk op de andere dagen van de week!)