Zakelijke mogelijkheden bij De SchildHoeve

Gasterij & Catering de SchildHoeve beschikt over moderne 3 zalen. Eventueel kunnen wij in onze receptieruimte een vergaderhoek creeren zodat u over 4 ruimtes kunt beschikken. Of u nu op zoek bent naar een locatie voor een grote vergadering of voor een iets intiemere bijeenkomst, brainstormsessie, training, personeelsbijeenkomst of netwerkborrel met een zakelijke uitstraling of in een ontspannen en persoonlijke sfeer? Het kan allemaal bij Gasterij & Catering De SchildHoeve in Fluitenberg, nabij Hoogeveen. Al onze zalen zijn standaard voorzien van een flipover met papier en stiften, beamer, beamerscherm en 1 handmicrofoon. Ook beschikken wij over een gratis en ruim parkeerplein voor ongeveer 300 auto's! Wij hebben voor u meerdere vergaderarrangementen samengesteld met een duur van 4, 8 of 12 uur , hierbij is de zaalhuur inbegrepen. Naast deze arrangementen is er in overleg veel meer mogelijk en doen wij u graag een aanbod op maat. 

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen over onze vergaderarrangementen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouwen Linda, Ilona of Amber zullen spoedig contact met u opnemen!

Neem contact met ons op

Vergaderen bij De SchildHoeve

Diverse zakelijke mogelijkheden

Gasterij & Catering de SchildHoeve ligt op een fantastische locatie in de provincie Drenthe. In een natuurlijke omgeving met bos en midden in de landerijen staat onze accommodatie met al zijn faciliteiten klaar om zaken te doen en zakelijke feesten te organiseren. U kunt bij ons terecht voor het verzorgen van onder andere;

 

 

 

De juiste ruimte voor uw zakelijke aangelegenheid

Wij beschikken over meerdere ruimtes waar u gebruik van kunt maken om uw zakelijke aangelegenheid goed tot zijn recht te laten komen. Onze kleinste zaal "De Ontmoeting" is een sfeervolle zaal voor groepen van 10 tot 35 personen. Voor gezelschappen tussen de 20 en 60 personen is “De Ervaring” een geschikte ruimte. Houdt u een presentatie en is de animo hiervoor tussen de 40 en 250 personen dan is “De Beleving” een geschikte ruimte om te gebruiken. Iedere zaal heeft een eigen gezellige bar en eigen, aangrenzend terras met fraaie uitzichten. Daarnaast beschikken wij over voldoende, gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Zakelijke arrangementen

Naast het beschikbaar stellen van een geschikte ruimte bieden wij diverse zakelijke arrangementen aan. Zo kunt u een zaal huren van 4 tot en met 12 uur. Ook het is mogelijk een meerdaagse bijeenkomst te organiseren. Standaard zit bij het vergaderarrangement onbeperkt koffie/thee/water/koekjes en mintjes inbegrepen. Daarnaast bieden wij u het volgende aan: het gebruik van WiFi,  beamer en projectiescherm, microfoon en flipover met papier. Daarnaast is het mogelijk om uw arrangement uit te breiden met een ontbijt, lunch, diner of buffet. 

Zakelijke locatie in Drenthe

Gasterij & Catering De SchildHoeve ligt op een fantastische landelijke locatie in de provincie Drenthe en in de buurt van Hoogeveen. Een natuurlijke omgeving met bos, midden in de landerijen en nabij het bos ligt de accommodatie met al zijn faciliteiten klaar om zaken te doen en zakelijke feesten te organiseren. Gasterij en Catering de SchildHoeve is zeer geschikt voor het organiseren van vergaderingen, seminars en bijeenkomsten. Daarnaast is het ook mogelijk om de zalen te gebruiken als t als trainingslocatie, cursusruimte en voor het verzorgen van workshops. 

Meer informatie?

Wenst u meer informatie betreft onze zakelijke mogelijkheden of wilt u een ruimte reserveren met een arrangement? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op.

Neem contact met ons op

 

 

Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | maatwerk web applicatie dotsolutions