Zakelijk vergaderen in een presentatieruimte

Als u uw werknemers, zakenpartners of aandeelhouders wilt imponeren, dan heeft u behoefte aan een stijlvolle, bijzondere presentatieruimte. Uw kantoor zal daar niet voor in aanmerking komen en ook de meeste vergaderzalen weten vaak niet de show te stelen. Bij Gasterij de SchildHoeve kunt u echter wel prima terecht voor een presentatieruimte die indruk maakt en daarnaast ook van alle gemakken is voorzien. U vindt deze moderne vergaderzalen en presentatieruimtes in de gemeente Hoogeveen in Drenthe. Een bereikbare plek die ook nog eens imponeert door de prachtige natuur. De toon is dan ook meteen gezet wanneer u hier uw belangrijke presentatie houdt. Gasterij de SchildHoeve zal men niet snel meer vergeten.

Moderne middelen voor uw presentatie

Uw hedendaagse presentatie omhelst vast meer dan wat woorden. U wilt kunnen vertrouwen op tal van audiovisuele middelen en bij Gasterij de Schildhoeve beschikken we over al deze technieken. Beamers, beamerschermen, microfoons, flipovers, podia, laptops en ga zo maar even door. Bij Gasterij de SchildHoeve passen wij de zaal zo aan dat deze precies op uw wensen aansluit. Bovendien beschikken we over verschillende zalen, die stuk voor stuk grotere en kleinere groepen kunnen huisvesten. Wat dacht u van onze ruimte voor maximaal 250 personen met de inspirerende naam “De Beleving”? Daarnaast bent u voor een kleinere presentatieruimte, bijvoorbeeld voor maximaal 30 man, bij ons ook aan het juiste adres. In dat geval zal u “De Ervaring” ongetwijfeld een perfecte ruimte vinden. Wat uw wens ook is, bij Gasterij de SchildHoeve passen we ons graag voor u aan, zodat uw presentatie nog jarenlang herinnerd zal worden.

Bereikbaar en gedenkwaardig

Als onze zakelijke klanten Gasterij de SchildHoeve in twee woorden zouden moeten omschrijven, dan zou men ongetwijfeld “bereikbaar” en “gedenkwaardig” zeggen. Vlakbij afslag 27 van de A28 en midden in het bosrijke Drenthe, dat vergeet u niet snel!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions