Zalen

Zakelijke mogelijkheden

De Schildhoeve beschikt over 6 moderne zalen, 2 knusse vergadernisjes en een ruime vide met fantastisch uitzicht over de landerijen. Of u nu op zoek bent naar een locatie voor een grote vergadering of voor een iets intiemere bijeenkomst, brainstormsessie, training, personeelsbijeenkomst of netwerkborrel met een zakelijke uitstraling of in een ontspannen en persoonlijke sfeer? Het kan allemaal bij De Schildhoeve in Fluitenberg.

Al onze zalen zijn standaard voorzien van een flip-over met papier en stiften, beamer (of 85 inch beeldscherm), beamer scherm en handmicrofoon. Ook beschikken wij over een gratis en ruim parkeerplein voor ongeveer 300 auto’s! Wij hebben voor u meerdere vergaderarrangementen samengesteld met een duur van 4, 8 of 12 uur , hierbij is de zaalhuur inbegrepen. Naast deze arrangementen is er in overleg veel meer mogelijk en doen wij u graag een aanbod op maat.

Onze opties

De Schildhoeve ligt op een fantastische locatie in de provincie Drenthe. In een natuurlijke omgeving met bos en midden in de landerijen staat onze accommodatie met al zijn faciliteiten klaar om zaken te doen en zakelijke feesten te organiseren.

De juiste ruimte voor uw zakelijke aangelegenheid

Wij beschikken over meerdere ruimtes waar u gebruik van kunt maken om uw zakelijke aangelegenheid goed tot zijn recht te laten komen. Onze kleine zalen heten ‘De Aanleiding’ en ‘De Beslissing. Beide luxe boardrooms hebben ruimte voor +/- 12 personen. Daarnaast hebben wij ‘De Ontmoeting’ een sfeervolle zaal voor groepen van 10 tot 35 personen.

Voor gezelschappen tussen de 20 en 60 personen is ‘De Ervaring’ een geschikte ruimte. Houdt u een presentatie en is de animo hiervoor tussen de 40 en 250 personen dan is ‘De Beleving’ een geschikte ruimte om te gebruiken. Iedere zaal heeft een eigen gezellige bar en eigen, aangrenzend terras met fraaie uitzichten. Daarnaast beschikken wij over voldoende, gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Begin oktober 2022 hebben wij er een geweldige ruimte bijgekregen, “De Ontspanning”, aan de voorzijde gelegen van De Schildhoeve Buitengewoon.  U krijgt hier het gevoel in een grand cafe te zitten, met geweldige bar, gezellige sfeer met veel groen en een geweldige grote glazen pui welke voor veel licht naar binnen zorgt. Een ideale en sfeervolle ruimte voor intiemere bijeenkomsten, feesten en borrels. Ook de vide op de bovenverdieping, met prachtig vergezicht over de landerijen kan hierbij makkelijk aangetrokken worden en maakt deze ruimte juist extra uniek!


Diverse zakelijke arrangementen

Naast het beschikbaar stellen van een geschikte ruimte bieden wij diverse zakelijke arrangementen aan. Zo kunt u een zaal huren van 4 tot en met 12 uur. Ook het is mogelijk een meerdaagse bijeenkomst te organiseren. Standaard zit bij het vergaderarrangement onbeperkt koffie/thee/water/koekjes en mintjes inbegrepen. Daarnaast bieden wij u het volgende aan: het gebruik van WiFi, beamer en projectiescherm, microfoon en flipover met papier. Daarnaast is het mogelijk om uw arrangement uit te breiden met een ontbijt, lunch, diner of buffet.

De locatie in Drenthe

De Schildhoeve ligt op een fantastische landelijke locatie in de provincie Drenthe en in de buurt van Hoogeveen. Een natuurlijke omgeving met bos, midden in de landerijen en nabij het bos ligt de accommodatie met al zijn faciliteiten klaar om zaken te doen en zakelijke feesten te organiseren. De Schildhoeve is zeer geschikt voor het organiseren van vergaderingen, seminars en bijeenkomsten. Daarnaast is het ook mogelijk om de zalen te gebruiken als trainingslocatie, cursusruimte en voor het verzorgen van workshops.