Bedrijfsactiviteiten in, om en rond De SchildHoeve

Gasterij en Catering de SchildHoeve organiseert talloze activiteiten. Leuk als bedrijfsuitje, teambuilding, familiefeest of vrijgezellenfeest! De activiteiten zijn uitstekend te combineren met onze culinaire arrangementen. Wat dacht u van ’s middags een heerlijke Solextocht en als diner een koud en warm buffet? Of de altijd gezellige Pubquiz spelen met aansluitend een barbecuearrangement?

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen over de activiteiten of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouw Linda zal spoedig contact met u opnemen!

Neem contact met ons op

Activiteiten

Klik op onderstaande arrangementen voor meer informatie

 

Overzicht van het programma

 

Uw feest geheel verzorgd

Wij stellen niet alleen onze ruimtes beschikbaar, graag verzorgen wij uw feest of partij in zijn totaal. Hierbij kunt u denken aan het uitbesteden van de catering en het aankleden van de omgeving of ruimte. Samen met u bekijken wij wat de wensen zijn en welke mogelijkheden wij hierop kunnen toepassen voor een onvergetelijk feest.

 

Meer informatie

Onze activiteiten kunnen uitstekend gecombineerd worden met onze arrangementen zoals een koud en warm buffet, barbecue of diverse cateringmogelijkheden. Wilt u een activiteit reserveren of wenst u een offerte op maat? Neem contact op door ons contactformulier in te vullen.

Neem contact met ons op


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | hosting dotsolutions