“ARCHERY TAG”

Archery Tag is het beste te omschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog! Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops kan het spel gespeeld worden zonder pijn en/of blauwe plekken. Je moet in beweging blijven. Niet alleen om jezelf te beschermen maar ook om pijlen te bemachtigen zodat je weer ten aanval kunt gaan. Om het gezicht te beschermen werken we met hoge kwaliteit Full-face maskers.

Twee teams strijden om de eerste te zijn die alle vijf de doelen uit de 5-punts target van de tegenstander heeft geschoten. Onze opblaasbare bunkers, verdeeld over beide velden, helpen om de spelers zo strategisch mogelijk te bewegen over hun speelveld. Onderwijl proberen ze natuurlijk ook zo veel mogelijk tegenstander te taggen (raken) met de speciale pijlen.

Het spel kan op 3 manieren gewonnen worden: Of alle spelers van de tegenpartij zijn getagd en zijn uit het speelveld, of één van de teams heeft alle 5 de spots uit de target van de tegenpartij geschoten of… de speeltijd is afgelopen. Als de speeltijd is afgelopen dan is het team die de minste spots uit zijn target heeft verloren de winnaar!!

Archery Tag is geschikt voor scholen, bedrijven, verenigingen en vrijgezellen feesten.

Prijs op aanvraag


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | webapplicatie dotsolutions