Uw bedrijfsfeest bij de SchildHoeve

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren in Drenthe of wilt u als collega's gezellig met elkaar iets leuks doen? Dan biedt Gasterij & Catering de SchildHoeve in Fluitenberg, nabij Hoogeveen, talloze mogelijkheden.
Wij verzorgen graag het entertainment voor uw bedrijfsfeest. Of u nu een swingende band wilt of een pianist, een cabaretier of een dansshow, wij regelen het graag voor u.

 

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouw Linda zal spoedig contact met u opnemen!

Neem contact met ons op

Angela Groothuijsen

Vincent van Leth

De juiste ruimte voor uw feest

Onze zalen kunnen wij in sfeer en stijl aanpassen. Zo kunt u denken aan een inrichting met loungebanken, trendy (sta)tafels en stoelen. Ook kunnen wij een truss in de zaal zetten met lampen voor een goede dansvloer inclusief goede DJ. Houdt u meer van een gezellig oud-Hollandse sfeer met bijvoorbeeld biertonnen, lange tafels en banken? 
Niets is ons te gek. Wij verzorgen graag met veel passie een gezellig en goed bedrijfsfeest voor u, waar u en uw gasten nog heel lang over na zullen praten!

Uw bedrijfsfeest met een thema

Een bepaald thema geven aan uw bedrijfsfeest? 70's, 80's & 90's Party, A touch of gold, Tropical Party, Lounge Party, Black & White Party. Wij hebben hier veel ervaring mee.

Entertainment maakt uw bedrijfsfeest extra speciaal. Wij kunnen ook diverse entertainers voor u regelen, zoals cabaretiers, pianisten, swingende bands, muzikale duo's, dansshow en magiërs. En wat dacht u van een lasershow als klap op de vuurpijl ter afsluiting van uw bedrijfsfeest!

Bedrijfsfeest met activiteit

Heeft u liever een bedrijfsfeest waarbij u en uw collega's een avondvullende activiteit hebben? Ook dat kan bij Gasterij & Catering de SchildHoeve! Van een gezellige pubquiz of escape room tot kever rijden en een maffia moordavond. Alle activiteiten zijn uitstekend te combineren met onze culinaire arrangementen. Klik hier voor alle actieve mogelijkheden!

Meer informatie?

Wenst u meer informatie betreft onze zakelijke mogelijkheden of wilt u een ruimte reserveren met een arrangement? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op.

Neem contact met ons op


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | internet marketing dotsolutions