Bedrijfsfeest in Drenthe

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren? Of wilt u met uw collega's een gezellig dagje uit? Steeds meer bedrijven organiseren eens in de zoveel tijd een feest voor hun medewerkers. En waar kun je de sfeer meer verhogen dan op een sfeervolle locatie als De SchildHoeve te Fluitenberg in Drenthe?

Onze locatie

De SchildHoeve heeft niet alleen een erg praktische ligging, op slechts 1 minuut van de A28, het is ook nog eens een erg mooie locatie. U kunt bij ons verschillende zalen afhuren. Elke zaal heeft een eigen terras, wat het geheel een gezellige beslotenheid geeft. Onze zalen zijn uitgerust met moderne (multimedia-) voorzieningen, en beschikken over ruime mogelijkheden wanneer het aankomt op de aankleding. Zo hebben we bijvoorbeeld moderne loungebanken, en strakke sta-tafels, maar kunt u eveneens kiezen voor een gezellig oud-Hollands thema, ons Italiaanse thema, of helemaal los gaan met onze DJ en lasershow.

Themafeesten en activiteiten

Wij kunnen uw bedrijfsfeest tot een echt onvergetelijk feest te maken waar uw hele bedrijf het nog jaren over heeft. Wij maken er een sport van zo goed mogelijk bij uw thema aan te sluiten. We hebben een uitgebreid scala aan thema's waar u uit kunt kiezen, van Saturday Night Fever tot Back to the 70's en cabaret. Naast deze thema's is er in overleg erg veel mogelijk.

Tevens organiseren wij vele leuke activiteiten. U kunt met uw collega's een Solextocht maken, lekker actief worden en de Highland Games met uw collega's doen, of deelnemen aan een van onze vele workshops zoals sieraden maken, of, echt iets anders-dan-anders: graffiti spuiten! Onze activiteiten gaan van rustig en ingetogen tot uitbundig, explosief (klootschieten!), en actief. Er is dus voor ieder wat wils.

 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine marketing dotsolutions