Zalen

Feestje?

Vier het goed bij De Schildhoeve in Fluitenberg, Drenthe! Wij hebben diverse feestarrangementen die u kunt reserveren. Uiteraard leveren wij maatwerk. Zo kunnen wij rekening houden met iedereen met diëten en/of allergieën en verzorgen wij graag de aankleding van onze diverse ruimtes en denken wij met elk budget mee! Ons doel voor ieder feest: een waar VIP gevoel creëren! Wij hebben diverse arrangementen voor u opgesteld. Elk arrangement kan desgewenst gecombineerd worden met bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest, gezellige activiteiten, vergadering, receptie.

Graag willen wij u een beeld geven van wat u zich voor kunt stellen wanneer u uw feest bij ons op locatie komt vieren. Uiteraard is iedere partij anders en kan het draaiboek en de gehele invulling ervan worden aangepast naar eigen inzicht*. Om u een indruk te geven hoe u uw verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest en bruiloft kunt vieren, vindt u hieronder een voorbeeld:

Feestavond basisarrangement 

  • Ontvangst met 2 koppen koffie/thee en gesorteerd gebak of een drankje naar keuze
  • Onbeperkt drankjes, exclusief buitenlands gedestilleerd
  • 4x bittergarnituur waarvan 2x warm en 2x koud
  • Het laatste half uur van het feest presenteren wij een buffet met koffie/thee en bonbons. Tijdens dit buffet serveren wij ook nog drankjes.

*Aanvangstijden van het feestarrangement dienen te liggen tussen 14:00 en 18:00 of 20:00 en 21:00 (niet tijdens dinertijden). Wanneer u kiest voor het feestarrangement met een diner, kunt u vrij aangeven wanneer het feest aanvangt. Het arrangement is op basis van een 4 uur durend aaneengesloten arrangement en is te reserveren vanaf 30 volwassenen.

Uitbreidingen

Dit basisarrangement kunt u uitbreiden naar keuze. Wilt u bijvoorbeeld een hipper ontvangst dan koffie/thee? Of wilt u tussen de warme en koude hapjes door nog extra lekkers op tafel aan uw gasten presenteren? Vraag naar de vele mogelijkheden. We maken deze feestelijke dag graag voor u op maat!

Meer informatie

Wilt u meer informatie of wilt u weten of wij de datum van uw feest nog een ruimte beschikbaar hebben? Dan kunt u contact met ons op nemen via 0528-220 002, of mailen naar info@deschildhoeve.nl. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte.