De SchildHoeve heet u van harte welkom op uw receptie, zakelijke borrel of bijeenkomst!

Heeft u een speciale gelegenheid te vieren? Wilt u graag een (bedrijfs)jubileum of een afscheid feestelijk organiseren? U wilt geen uitgebreid feest maar daarvoor in de plaats een goede receptie of borrel geven. Gasterij & Catering de SchildHoeve heet u van harte welkom om u speciale zakelijke gelegenheid te vieren!  Gasterij & Catering de SchildHoeve in Fluitenberg is een perfecte locatie voor het houden van een receptie, zakelijke borrel of een bijeenkomst. Een hapje, een drankje en een goede passende muzikale begeleiding, alle ingrediënten hebben wij hiervoor in huis. 

Wij maken u graag te gast op uw receptie of georganiseerde borrel. Om deze reden ontzorgen wij u met een arrangement met heelijke hapjes & drankjes op een prachtige locatie in Fluitenberg(Drenthe). In uw eigen zaal inclusief bediening worden uw gasten ontvangen door een heerlijk gebakje of feestelijk welkomsdrankje waarna de gezelligheid kan beginnen op onze unieke locatie. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van een prive terras.

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouwen Linda, Ilona of Amber zullenl spoedig contact met u opnemen!

Neem contact met ons op

Receptiearrangement ''Sfeervol''

U en uw gasten worden ontvangen met een kopje koffie of thee met hierbij een punt gebak (assorti)* Na de koffie schenken wij onbeperkt frisdranken, vruchtendranken, bier, wijn en binnenlands gedestilleerde dranken.

Prijs per volwassene € 17,85. 
Prijs is inclusief btw, besloten zaalhuur, bedieningen op basis van 2 uur.

Receptiearrangement “Smaakvol” 

U en uw gasten worden ontvangen met een kopje koffie of thee met hierbij een punt gebak (assorti)*. Na de koffie schenken wij onbeperkt frisdranken, vruchtendranken, bier, wijn en binnenlands gedestilleerde dranken.

Prijs per volwassene € 23,10. Prijs is inclusief btw, besloten zaalhuur, bediening en op basis van 2 uur.

Receptiearrangement “Stijlvol” 

U en uw gasten worden ontvangen met een kopje koffie of thee met hierbij een punt gebak (assorti)*. Na de koffie schenken wij onbeperkt frisdranken, vruchtendranken, bier, wijn en binnenlands gedestilleerde dranken.

Prijs per volwassene € 28,20. Prijs is inclusief btw, besloten zaalhuur, bediening en op basis van 2 uur.

 

Receptiearrangement “Succesvol” 

U en uw gasten worden ontvangen met een kopje koffie of thee met huisgemaakte brownie en gemberkoek. Na de koffie schenken wij onbeperkt frisdranken, vruchtendranken, bier, wijn en binnenlands gedestilleerde dranken.

Prijs per volwassene € 35,85. Prijs is inclusief btw, besloten zaalhuur, bediening en op basis van 3 uur.

Meer informatie of reserveren

Al onze receptiearrangementen zijn te reserveren vanaf 20 volwassenen, bij minder dan 50 volwassenen berekenen wij zaalhuur.

Graag maken wij de receptie samen met u geheel op maat, waarbij wij volledig rekening houden met uw budget en wensen. Zo is de invulling aan te passen en is het ook mogelijk om de receptie langer te laten doorlopen. Wilt u een idee krijgen over de totale kosten van de receptie of wenst u aanvullende informatie? Dan kunt u contactneem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of via 0528 – 200 002.

Neem contact met ons op


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine marketing dotsolutions