De SchildHoeve heet u van harte welkom op uw receptie, zakelijke borrel of bijeenkomst!

Heeft u een speciale gelegenheid te vieren? Wilt u graag een (bedrijfs)jubileum of een afscheid feestelijk organiseren? U wilt geen uitgebreid feest maar daarvoor in de plaats een goede receptie of borrel geven. Gasterij & Catering de SchildHoeve heet u van harte welkom om u speciale zakelijke gelegenheid te vieren!  Gasterij & Catering de SchildHoeve in Fluitenberg is een perfecte locatie voor het houden van een receptie, zakelijke borrel of een bijeenkomst. Een hapje, een drankje en een goede passende muzikale begeleiding, alle ingrediënten hebben wij hiervoor in huis. 

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouw Linda zal spoedig contact met u opnemen!

Neem contact met ons op

Natasja

SchildHoeve Feestarrangementen Drenthe

Receptie & borrel arrangement

Wij maken u graag te gast op uw receptie of georganiseerde borrel. Om deze reden ontzorgen wij u met een arrangement met heelijke hapjes & drankjes op een prachtige locatie in Fluitenberg(Drenthe). In uw eigen zaal inclusief bediening worden uw gasten ontvangen door een heerlijk gebakje of feestelijk welkomsdrankje waarna de gezelligheid kan beginnen op onze unieke locatie. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van een prive terras.

Prijs per volwassene € 17,50.

Kerstborrel bij de SchildHoeve 

Begin december hullen wij De SchildHoeve weer in een prachtige kerstsfeer. Zowel buiten als binnen wordt er versierd met onder andere sfeervolle lampjes en fonkelende kaarsjes

Prijs per volwassene € 19,95. Prijs is inclusief btw, besloten zaalhuur en bediening

Aansluitend uw feest of evenement

Na de receptie kunt u aansluitend bij ons uw feest of evenement houden. Wij willen onze gasten een zo compleet mogelijke beleving aanbieden in een ontspannen omgeving met heerlijk eten en drinken. Ons ervaren team verzorgt uw verblijf bij de SchildHoeve graag tot in de puntjes!

Ook is het mogelijk de borrel uit te breiden met een heerlijke warm- en koud hapjesbuffet, diner of zomerse barbecue. Wij maken graag voor u een voorstel op maat!

Meer informatie of reserveren

Uw receptie wordt samen met u op maat gemaakt, waarbij wij volledig rekening houden met uw budget en wensen. Wilt u een idee krijgen over de totale kosten van de receptie of wenst u aanvullende informatie? Dan kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier of via 0528 – 200 002.

Neem contact met ons op


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | zoekmachine marketing dotsolutions