Vergaderen en besprekingen

U kunt al bij ons vergaderen vanaf €9,50 per persoon! 

Vergaderen doen we niet voor niets, het is nuttig om informatie te verzamelen en draagvlak te creëren voor beslissingen in een bedrijf. Door te vergaderen op een externe locatie stapt men uit hun dagelijkse patroon en komt men met verfrissende ideeën. De SchildHoeve ligt centraal gelegen nabij Hoogeveen en is zeer geschikt voor het organiseren van vergaderingen en seminars. De bosrijke en landelijke omgeving geeft uw en uw vergadergroep de mogelijkheid om in stilte uw vergadering te doorlopen. Bekijk hier de video van onze prachtige Parktuin 'De Verleiding': 

Audiovisuele middelen

Voor uw vergadering hoeft u niets mee te nemen; alle vergaderzalen zijn voorzien van moderne mediatechniek voor het houden van presentaties of het afspelen van video- en/of filmbeelden. Zo beschikt iedere vergaderzaal over een geïntregeerde beamerscherm en microfoons. Natuurlijk kunnen wij ook eventuele andere benodigdheden (zoals podia, laptop, beamer en extra beamerschermen) voor u verzorgen. Uiteraard passen wij de vergaderopstelling aan op uw wensen.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Ligging vergaderlocatie Hoogeveen

Onze vergaderlocatie is dicht bij de autosnelweg A28 (afslag 27) gevestigd, grenzend aan Hoogeveen, dus uitstekend bereikbaar. Midden tussen de landerijen en bossen van Gijsselte, heerlijk in de natuur. Uw vervoermiddel parkeert u gratis veilig op eigen terrein. Komen er gasten met het openbaar vervoer zoals trein of bus, het station van Hoogeveen ligt op 10 minuten afstand. Ook overnachtingen in de omgeving kunnen wij snel en voordelig verzorgen. Wij informeren u hier graag over. U kunt ook een kijkje nemen door op de button 'overnachten' te klikken; hier hebben wij allerlei informatie voor u op een rijtje gezet.

Aanvulling vergaderarrangement

Onderzoek wijst uit dat een onderbreking van de vergadering een positief resultaat met zich meebrengt. Het geeft men de mogelijkheid rustig na te denken over het onderwerp. Zelfs de introverte persoon krijgt hierdoor de kans om bij te dragen aan het onderwerp (bron: Universiteit van Tilburg). De SchildHoeve is een uitstekende vergaderlocatie om een onderbreking in te lassen. U kunt bijvoorbeeld heerlijk ontspannen door een wandeling te maken in onze eigen aangelegde parktuin. Of tussentijds genieten van één van onze vergaderarrangementen. Zo kunt u met verfrissende geest uw vergadering voortzetten!

Vergaderen

Prettig vergaderen

U kunt prettig en vergaderen en confereren in onze verschillende vergaderzalen. Onze zalen worden niet opgedeeld door scheidingswanden maar betreffen eigen inspirerende en rustgevende vergaderruimtes. Modern ingerichte zalen met ruim voldoende daglicht, comfortabele stoelen en moderne audiovisuele voorzieningen. Al onze zalen hebben een eigen bar en terras zodat u tijdens of na uw bijeenkomst nog even gezellig kunt borrelen.

 

Meer informatie

Heeft u veel ruimte meer nodig? Dat kan! De gehele SchildHoeve kan worden afgehuurd zodat er meer dan 500 personen terecht kunnen! Heeft u bijzondere wensen zoals ter afsluiting van de vergadering een gezellige wijn- of whiskyproeverij of workshop en heerlijke hapjes? Wij regelen het graag voor u!

 

Contact

Neemt u contact met ons op via onderstaande button voor een offerte op maat of meer informatie. Wilt u bij ons een ruimte reserveren om te komen vergaderen of wenst u meer informatie? U kunt ons natuurlijk ook bereiken door te bellen naar 0528 - 22 00 02 of te mailen naar info@deschildhoeve.nl.

Contactformulier

 

 

 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website ontwerp dotsolutions