Unieke vergaderlocatie in Drenthe tussen de Drentse heideschapen!

Wij kunnen u vanaf mei 2018 een inspirerende vergaderruimte aanbevelen in Ruinen in Drenthe. De huur van deze ruimte komt volledig ten gunste van de Schaapskooi*. Wij mogen op deze locatie de catering verzorgen. Op de vergaderlocatie van de Schaapskudde Ruinen heeft u uitzicht over de schapen en de weidse omgeving van het Nationaal Park Dwingelderveld. U kunt de vergadering combineren met een uitleg over de schaapskudde Ruinen, een wandeling met de schaapherder en een bezoekje aan de uitkijktoren waar u een prachtig uitzicht heeft over het Nationaal Park Dwingelderveld.

Schaapskooi buitengewoon vergaderen

Schaapskooi Ruinen vergaderlocatie

 

De schaapskudde Ruinen

De schaapskudde van Ruinen bestaat anno 2018 uit ongeveer 300 schapen en wordt beheerd door beroepsherders.  Zij verzorgen de kudde intensief. Zowel in de zomer als de winter gaat de herder met zijn schapen het Dwingelderveld op, bij goed of slecht weer. Naast gras eten de schapen de groeischeuten van de heideplanten.  

De prachtige vergaderlocatie bij de Schaapskooi biedt u de mogelijkheid om van dichtbij de prachtige Drentse natuur te beleven. U zult de rust en de ruimte van de heidevelden ervaren vanuit een luxe fauteuil aan een mooie vergadertafel. De omgeving zal u inspireren  en u vergeet de hectiek van alledag. 


De Schaapskooi in Drenthe is van alle gemakken voorzien

De vergaderlocatie bij de schaapskudde Ruinen is van alle gemakken voorzien; het beschikt over wifi, een modern scherm voor bijvoorbeeld presentaties . U zit in luxe fauteuils aan een mooie tafel tussen de schapen die pal naast de vergaderlocatie staan te grazen. 

* De ruimte is te huren vanaf * € 500,- voor een dagdeel van vier uur of een hele dag  * € 750,-  Deze huur wordt door ons betaald aan De Schaapskooi. Dit zijn vaste prijzen welke door De Schaapskooi (ook aan ons) worden berekend.

Neem contact met ons op

Het team van Catering De SchildHoeve mag op De Schaapskooi de catering verzorgen.Ons keukenteam en eventueel bediening legt u hierbij graag in de watten en kunnen een heerlijke lunch, diner of barbecue verzorgen. U krijgt achteraf 1 factuur waarnaast de bij ons afgenomen catering en eventuele assistentie bediening vermeldt staat als ook de huur van de vergaderlocatie De Schaapskooi. Wel zo makkelijk. 

U kunt de volgende activiteiten bijboeken:  

1 uur wandeling met de herder en de honden, maximaal 20 personen. Dit vind plaats aan het begin of einde van de dag * € 150,00
Lezing over het  Drents Heideschaap  in het heidegebied Dwingelderveld.  Één uur inclusief vragen  * € 125,00
*Alle prijzen zijn exclusief BTW

Meer info? Bel 0528-220002 of mail ons: info@deschildhoeve.nl


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website ontwerp dotsolutions