Vergaderruimte huren in Drenthe

Bent u op zoek naar een vergaderruimte om te huren voor uw onderneming in Drenthe en omstreken, dan kunt u bij de SchildHoeve uitstekend terecht. In de drie verschillende zalen in een groene en rustige omgeving, bieden wij arrangementen voor vergaderingen tijdens verschillende dagdelen aan. Bovendien grenzen alle zalen aan de groene parktuin, waar u en uw werknemers tijdens de onderbreking terecht kunnen voor een wandeling

Neem contact met ons op

Vergaderarrangementen

Een vergaderruimte op maat

De moderne en sfeervol ingerichte zalen in de SchildHoeve bieden ruimte aan 10 tot 250 personen. Deze zijn zeer geschikt voor het houden van een vergadering of bespreking en zijn dan ook uitgerust met beamer, beamerscherm, geluidsinstallatie en flipover voorzien van papier en viltstiften. Als cateringbedrijf verzorgen wij bovendien graag de maaltijd(en) en koffiepauze tijdens de vergadering en bieden wij verschillende arrangementen aan. Zo kunt u kiezen voor het huren van een zaal gedurende 4 tot 12 uur, met of zonder lunch en diner. Naast het verzorgen van uw vergadering, bieden wij ook de mogelijkheid tot het houden van bedrijfsfeesten of bedrijfspresentaties en organiseren wij bedrijfsactiviteiten op onze locatie. Tijdens een bedrijfsuitje kan er voor verschillende activiteiten in combinatie met culinaire arrangementen worden gekozen.

Een rustige locatie voor uw vergadering

De SchildHoeve is gelegen bij Hoogeveen in Drenthe, op slechts 3 minuten rijden van de snelweg. Zo kunnen uw werknemers de locatie gemakkelijk vinden en vindt u er toch de rust en stilte die u nodig hebt tijdens de vergadering. Bel direct 0528-220 002 voor vrijblijvend meer informatie, of stuur een e-mail naar info@deschildhoeve.nl. Een routebeschrijving en verdere contactinformatie vindt u op de website. Wij helpen u graag verder bij uw volgende bedrijfsvergadering, uitje of presentatie.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine marketing dotsolutions