Vergaderruimte in Drenthe

Bent u op zoek naar een ruimte voor een vergadering, op een rustige locatie? De SchildHoeve ligt in een groene omgeving in Drenthe en heeft verschillende vergaderruimtes waar 10 tot 250 personen in terecht kunnen. De zalen grenzen aan de parktuin, waar u en uw personeel tijdens de onderbreking een frisse neus kunnen halen. Met een verzorgd arrangement inclusief catering, hoeft u zich bovendien alleen nog op de vergadering te concentreren.

Neem contact met ons op

Zakelijk

Ruimte voor uw vergaderingen

Als onderneming heeft u niet altijd de mogelijkheid om op een rustige plek te vergaderen, of de beschikking over een vergaderruimte waar dat kan. Onze zalen zijn in dit geval uitermate geschikt om uw volgende vergadering in te houden. Gelegen in een rustige omgeving, met een parktuin in het midden, bieden de vergaderzalen u alle rust en ruimte voor overleg. Met al uw personeelsleden tot wel 250 personen. Bovendien is alles in de vergaderruimte aanwezig, van beamer met scherm tot flipover voorzien van stiften en papier. U kunt voor verschillende arrangementen kiezen met een tijdsduur variërend van 4 tot 12 uur en de mogelijkheid tot lunchen en dineren. Onze cateringservice neemt u alle zorg tijdens het vergaderen uit handen en zorgt voor de nodige persoonlijke aandacht.

Vergaderingen en overige bedrijfsactiviteiten

De SchildHoeve ligt in Drenthe nabij Hoogeveen en is gemakkelijk te bereiken op slechts 3 rijminuten van de snelweg. Naast vergaderruimtes kunt u onze zalen benutten voor het presenteren van uw bedrijf en organiseren wij bedrijfsactiviteiten en bedrijfsfeesten. Voor meer informatie over de beschikbare zalen en de mogelijkheden kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0528-220 002. Ook kunt u e-mailen naar info@deschildhoeve.nl, waarna wij u zo spoedig mogelijk antwoord sturen. Contactinformatie en een routebeschrijving vindt u op onze website. Wij horen graag van u voor de planning van uw volgende vergadering.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | internet marketing dotsolutions