Vergaderzaal huren in Drenthe

Wilt u een vergaderzaal huren in een groene omgeving, dan is de SchildHoeve in Drenthe hier uitermate geschikt voor. Gelegen in een bosrijke omgeving, biedt de gasterij drie verschillende zalen met ieder een eigen terras, grenzend aan de prachtige parktuin. Tijdens de onderbreking kunnen u en uw werknemers dan ook een wandeling maken door de parktuin, om helemaal fris weer verder te kunnen met vergaderen.

Neem contact met ons op

Vergaderarrangementen

Uw vergadering compleet verzorgd

Ook de catering voor uw vergadering, bedrijfspresentatie of zakelijke activiteiten kunt u overlaten aan de SchildHoeve. Wij verzorgen deze met persoonlijke aandacht voor u en uw personeel. Wanneer u een vergaderzaal huren wilt, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 4-uursarrangement, maar ook voor een 4- of 8-uursarrangement inclusief lunch. Of voor een 12-uursarrangement met lunch en diner. Uw vergadering wordt van A tot Z verzorgd, zodat u zich volledig kunt concentreren op de belangrijkste punten van de vergadering zelf. Naast vergaderingen en bedrijfspresentaties hebben wij veel ervaring met het verzorgen van bedrijfsfeesten. Wij regelen graag een band, dansgroep of cabaretier voor een feest in een van onze zalen. Maar ook kunt u kiezen voor een themafeest, zoals een Black & White Party of een 70's, 80's of 90’s Party. De zaal, de eventuele optredens en het eten en drinken zal hierbij volledig aangepast worden aan het door u gekozen thema.

Een vergaderzaal voor een grote onderneming

Onze zalen bieden plaats aan bedrijven met tot wel 250 werknemers en zorgen ervoor dat u in alle rust kunt vergaderen in de groene en stille omgeving. De SchildHoeve bevindt zich vlakbij Hoogeveen in Drenthe en is eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg. U vindt een routebeschrijving op onze website, waarmee u de locatie gemakkelijk vindt. Voor meer informatie kunt u ons vrijblijvend bellen op telefoonnummer 0528-220 002, of een e-mail sturen naar info@deschildhoeve.nl. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk antwoord.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions