Vergaderzaal in Drenthe

Bent u als bedrijf in het westen op zoek naar een locatie in een bosrijke omgeving, waar u vergaderingen of andere zakelijke aangelegenheden kunt houden? Dan kunt u bij de SchildHoeve terecht. Bij ons vindt u vergaderzalen van verschillende grootten, gelegen aan de prachtige parktuin voor een ontspannen onderbreking van uw vergadering. Bovendien maken u en uw medewerkers gebruik van een verzorgde catering die is aangepast aan uw persoonlijke wensen.

Neem contact met ons op

Vergaderen

In alle rust vergaderen

De SchildHoeve is een inspirerende locatie in Drenthe, waar u als onderneming in het westen zowel uw vergaderingen als bedrijfsfeesten, bedrijfspresentaties en andere zakelijke activiteiten kunt organiseren. De stille omgeving zorgt ervoor dat u in alle rust kunt vergaderen. Tijdens de onderbreking kan er een wandeling gemaakt worden door de groene parktuin, om daarna weer met een frisse blik verder te kunnen vergaderen. De drie vergaderzalen van de SchildHoeve bieden plaats aan 10 tot 250 personen en hebben ieder hun eigen bar, beamer, beamerscherm, met stift en papier uitgeruste flipover en geluidsinstallatie. Iedere vergaderzaal is modern en zakelijk ingericht. U kunt als bedrijf kiezen voor een 4-uursarrangement, een 4- of 8-uursarrangement met lunch, of een 12-uursarrangement met diner. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wordt uw zakelijke activiteit tot in de details voor u verzorgd.

Vergaderzaal in een groene omgeving

De Schildhoeve ligt bij Hoogeveen in Drenthe en is slechts drie minuten rijden verwijderd van de A28. Makkelijk bereikbaar dus voor u en uw werknemers, en toch in een stille en groene omgeving voor optimale productiviteit. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor u als onderneming, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen op telefoonnummer 0528-220 002. Of stuur een e-mail naar info@deschildhoeve.nl. De routebeschrijving naar de SchildHoeve vindt u op onze website. Wij organiseren graag uw vergadering, bedrijfspresentatie of bedrijfsfeest voor u in een van onze zalen.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine marketing dotsolutions