Zakelijk

Kerstborrel of kerstdiner?

Ook tijdens de decembermaand is de Schildhoeve er voor u om het jaar goed af te sluiten. Dit kunt u bij ons op de Schildhoeve doen, of bij u thuis of op de zaak! Ook leuk, een borrel met collega’s bij ons binnen of buiten onder de terrasverwarming met een glas warme glühwein! Gedurende de decembermaand hebben wij verschillende arrangementen voor u samengesteld. Omdat de decembermaand een drukke maand is voor De Schildhoeve, kunt u – en adviseren wij u – nu al vast te reserveren. Dit om teleurstelling te voorkomen.

Kerstborrel: 19,50,-* p.p.

(Bij ons op De Schildhoeve)

 

Het einde van het jaar is in zicht. Een mooi moment om het jaar door te nemen met jou collega’s. Wat is er dan leuker om dit in een ongedwongen sfeer te doen op De Schildhoeve. Speciaal voor jullie hebben wij het volgende 2-uurs arrangement samengesteld, welke in de decembermaand elke week te reserveren is op Donderdag en Vrijdag in de Decembermaand  (v.a. 15 personen):

  • Op tafel glaasjes met gemarineerde olijven en gebrande nootjes
  • Extra belegen boerenkaas
  • Drentse droge worst
  • Luxe bitterbal met pittige mosterd
  • Vlammetje/loempiaatje geserveerd met chilisaus
  • Op basis van 3 drankjes p.p. (frisdrank, bier, wijn en binnenlands gedestilleerd)

*Uitbreiden naar onbeperkt frisdrank, bier, wijn en binnenlands gedestilleerd? +2,- p.p.

 

4-uurs Arrangement December:  62,50,-* p.p.

(Bij ons op De Schildhoeve)

 

Bij binnenkomst ontvangst met een ‘Kukki’ cocktail of Mocktail uit onze Foodtruck. Hierbij serveren wij een heerlijk ‘fingerfood’ gerecht. Daarna kunt u kiezen uit een drankje naar keuze, waarbij op tafel vers gebrande nootjes en huis gemarineerde olijfjes staan.

Vervolgens word u naar tafel gebracht waar wij een selectie van koude voorgerechten uitserveren, waaronder:

  • Crème van knolselderij met gerookte rundermuis, en gekonfijte zilveruitjes
  • Dun gesneden ham met pesto, van rucola en mini gem sla
  • Gegrilde en gemarineerde groenten met humus en Libanees flatbread
  • Ceviche van botervis , en salade van witte kool
  • Kleine kopjes met bouillon
  • (Bij de voorgerechten serveren wij stokbrood, gegrild brood en de daarbij behorende toppings)

Na de selectie van voorgerechten, serveren wij u een aantal warme hoofdgerechten uit, waaronder:

  • Winterse stoofschotel van rund , met garnituur van zoetzure uitjes en spekjes
  • Zacht gegaarde buikspek met roerbak van groenten afgemaakt met seroendeng
  • Catch off the day ( visgerecht naar keuze van de chef en wat de markt ons bied)
  • Vegetarische gevulde tortilla met salsa van tomaten
  • Warme groenten
  • Frites & Gegrilde aardappeltjes met mayo en appelemoes
  • Frisse rauwkostsalade

Als afsluiting van serveren wij per persoon een heerlijk huisgemaakt dessert:

‘Whistlemountain Sugarbread’; krokant gebakken suikerbrood met gemarineerde ananas en vanille-ijs

*Wanneer de groep groter is dan 30 personen, serveren wij met uitzondering van het dessert de voorgerechten uit in de vorm van ‘fingerfood’. De hoofdgerechten zullen dan uit geserveerd worden in buffet vorm.