Zakelijke arrangementen op Gasterij De Schildhoeve

Vergaderen is voor veel bedrijven een belangrijk onderdeel van het werk. Binnen vergaderingen wordt nuttige informatie verzameld om een draagvlak te creëren voor beslissingen in het bedrijf. Door met uw werknemers te vergaderen op een externe locatie, stapt men uit het dagelijkse patroon en worden er verfrissende ideeën bedacht. De Schildhoeve in de gemeente Hoogeveen in Drenthe biedt u een unieke vergaderlocatie en is zeer geschikt voor het organiseren van vergaderingen en seminars.

Arrangementen

Bij De Schildhoeve kunt u terecht voor verschillende vergaderarrangementen. Bij al onze vergaderarrangementen zijn standaard onbeperkt koffie en thee, mintjes en koekjes, WIFI, gratis parkeren en zaalhuur vanaf 15 personen inbegrepen. U kunt kiezen voor een 4-uurs vergadering, een 4-uurs vergadering inclusief lunch en een 8-uurs vergadering inclusief lunch. Daarnaast heeft u bij ons de keuze uit drie verschillende vergaderzalen, die gebruikt kunnen worden voor groepen tot 250 personen. Elke zaal heeft een eigen sfeer, zodat u de locatie kunt aanpassen aan de strekking van de vergadering. Daarnaast zijn alle vergaderzalen voorzien van moderne beeld- en geluidsapparatuur.

Als aanvulling op de vergaderarrangementen kunt u op De Schildhoeve uw vergadering combineren met verschillende teambuildingactiviteiten. Teambuilding zorgt voor een groter groepsgevoel en brengt uw team dichter bij elkaar. Hiermee kunt u de communicatie verbeteren en wordt de motivatie van medewerkers om een actieve bijdrage aan de vergadering te leveren, vergroot. Wilt u in uw vergadering alleen een korte onderbreking inlassen, dan is er de mogelijkheid om een ontspannen wandeling te maken in onze eigen parktuin. Op die manier kunt u met een frisse blik de vergadering weer hervatten.

Reserveren

Wilt u een vergaderarrangement bij De Schildhoeve reserveren, of heeft u behoefte aan meer informatie over onze mogelijkheden? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen per telefoon via 0528 – 220 002 of een e-mail sturen naar info@deschildhoeve.nl.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website bouw dotsolutions