Een zilveren huwelijk moet natuurlijk gevierd worden

Bent u bijna 25 jaar getrouwd en bent u nog steeds dolgelukkig met elkaar? Dan is het natuurlijk hoog tijd om dit heugelijke moment te vieren met al uw vrienden en familie! Gasterij De Schildhoeve is de ideale locatie om uw zilveren huwelijk te vieren. Gasterij De Schildhoeve, gelegen in Fluitenberg, zal er alles aan doen om uw feest tot een groot succes te maken. Niet alleen kunt u bij ons gebruik maken van de juiste locatie, ook kunnen wij zorgen voor een swingende band en leuke activiteiten. Bent u geïnteresseerd? Lees dan snel verder en bekijk welke mogelijkheden het beste bij u passen.

Wij zorgen voor het juiste entertainment op uw zilveren huwelijksfeest!

Bij een groots feest hoort natuurlijk het juiste entertainment. Het is dan ook mogelijk dat De Schildhoeve het entertainment voor u regelt. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld kiezen uit bekende artiesten, coverbands en dansacts. Naast het juiste entertainment, zullen wij natuurlijk ook de catering verzorgen en zal ook de aankleding geheel naar uw stijl worden aangepast. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze prachtige parktuin ‘De Verleiding’.

Wanneer u liever een actievere dag heeft, kunnen uw gasten ook bij ons terecht voor een wandeling in de omgeving, een fietsarrangement of voor een solextocht. Heeft u zelf al een bijzondere activiteit in gedachten? Deel uw idee dan met ons en wij zullen ervoor zorgen dat uw idee werkelijkheid wordt.

Graag nodigen wij u uit

Wanneer u op zoek bent naar een prachtige locatie in de omgeving van Hoogeveen in Drenthe, kunt u op afspraak bij ons langskomen. Graag leiden wij u rond op onze locatie zodat u een beter beeld krijgt van De Schildhoeve. Een afspraak kunt u maken via het telefoonnummer 0528-220002. Daarnaast is het mogelijk om contact met ons op te nemen via het e-mailadres info@deschildhoeve.nl. Op uw afspraak zullen onze medewerkers samen met u kijken naar de diverse mogelijkheden voor op uw zilveren huwelijksfeest.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions