Onze agenda

Wij verzorgen graag feesten, evenementen, bruiloften, vergaderingen voor besloten groepen bij ons op de locatie en verzorgen graag de catering bij u thuis of op de zaak.

Daarnaast organiseren wij speciale evenementen bij ons op De SchildHoeve of staan wij te genieten op festivals of beurzen. Voor iedereen toegankelijk, wij zien u graag op een van deze evenementen. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten kijkt u dan regelmatig op deze pagina of houd onze facebookpagina in de gaten.

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouw Linda zal spoedig contact met u opnemen!

Neem contact met ons op

Logo Karbeque op foto

 

Backyard BBQ!

Op 16 juli 2107 is het tijd voor de 2e editie van de 'Backyard BBQ'!

Schuif gezellig aan in onze vernieuwde parktuin. Over het terrein staan verschillende barbecues te gloeien waar u gewapend met een vleestang aan de slag kunt gaan! Wij zorgen voor diverse soorten vlees, vis en een uitgebreid salade buffet. Bij verschillende drankstands is er een ruime keuze aan frisdranken, vruchtensappen, bier en wijn.  Aan het einde kunt u nog een lekker ijsje halen bij de ijscorner!

Trommel familie en vrienden op en komt genieten! Voor de kinderen is voldoende vermaak. Spring de longen uit je luif op het springkussen, speel een potje voetbal op ons voetbalveld, laat je schminken door Clown bibi of scheur met een skelter het terrein over!

Voor maar €22,50 p.p(excl. drinken) schuift u al aan! Kinder van 0-4 zijn gratis en voor kinderen van 5-10 is het  €7,50.

Heeft u vragen of wilt u reserveren? Neem gerust contact met ons op!

U kunt mailen naar info@deschildhoeve.nl, bellen naar 0528-220002 of contact opnemen via onderstaande button. 

Neem contact met ons op


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | websites dotsolutions