Over ons

Over ons

Welkom op onze sprankelende nieuwe website! Graag stellen wij ons, als eigenaren van De Schildhoeve Buitengewoon aan jou voor.

Gepaste trots

In 2004 begonnen we met één grote zaal genaamd “De Beleving”, waar we stoelen en tafels leenden van onze ouders. Onze andere ruimtes deden toen nog dienst als thuis voor Friese paarden. Maar we hebben altijd vooruitgang geboekt en voortdurend geïnnoveerd en verbouwd. Dit heeft geresulteerd in iets waar we enorm trots op zijn.

Meer lezen

Drenthe-besuch Schildhoeve Buitengewoon - Was macht er??

Waardevol

Ons succes hebben we mede te danken aan ons fantastische team. Samen zetten we altijd onze gasten op de eerste plaats, want jouw ervaring is voor ons van onschatbare waarde. Onze missie is helder en daar houden we ons aan.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een locatie met maar liefst acht prachtige en sfeervolle vergader- en feestruimtes. Daarnaast hebben we een prachtige park- en wandeltuin gecreëerd, welke zich uitstekend leent voor het houden van een tuinfeest of het maken van foto’s.

Slapen

In Het Huis, gelegen op het landgoed van De Schildhoeve Buitengewoon kan je comfortabel overnachten. Hoe heerlijk is het voor jou om na afloop van jouw bijeenkomst of feest te kunnen blijven slapen?  In het voorhuis van Het Huis hebben we een exclusieve vergaderruimte gerealiseerd, ideaal voor intieme heisessies of andere bijzondere bijeenkomsten.

Bij ons is het volop genieten

Door de jaren heen hebben wij een totaalconcept neergezet voor vergaderen, feesten en slapen waar we vol enthousiasme achter staan. We nodigen jou uit om deel uit te maken van onze bijzondere ervaring en om te genieten van alles wat we te bieden hebben.

Laat ons jouw verwachtingen overtreffen terwijl we samen een onvergetelijke herinnering creëren.

Robertkoen en Linda Blokzijl

Schildhoeve

De Schildhoeve is door de jaren heen gegroeid tot een accommodatie voor het organiseren van trouwerijen, vergaderingen en condoleances. De Schildhoeve gelooft dat ieder individu een geborgen plek moet kunnen hebben waarin zij op zijn of haar gemak een prachtige dag kan ervaren.

Modern vergaderen met prachtig park en wandeltuin

Onze parktuin, genaamd “De Verleiding”, biedt vele mogelijkheden. Volg de kronkelige weggetjes langs de vijver met waterlelies en vissen, neem plaats onder de grote bomen of wandel langs de borders met mooie wilde bloemen. Kinderen kunnen hier heerlijk rondrennen of verstoppertje spelen. “De Verleiding” is elke dag geopend, dus je kunt er gebruik van maken wanneer je maar wilt. Onze parktuin is ideaal om je terug te trekken of om te ontspannen na een drukke dag.

Dit zeggen
onze gasten

“Wat hebben we goed en fijn kunnen vergaderen bij jullie, heerlijk kunnen lunchen en lekker kunnen dineren. Alles zoals altijd perfect in orde, dank daarvoor.”
“Wat hebben we goed en fijn kunnen vergaderen bij jullie, heerlijk kunnen lunchen en lekker kunnen dineren. Alles zoals altijd perfect in orde, dank daarvoor.”

Heerlijke lunch, Friesland Campina

“Wat hebben we goed en fijn kunnen vergaderen bij jullie, heerlijk kunnen lunchen en lekker kunnen dineren. Alles zoals altijd perfect in orde, dank daarvoor.” Ilona Bron
“Wat hebben we goed en fijn kunnen vergaderen bij jullie, heerlijk kunnen lunchen en lekker kunnen dineren. Alles zoals altijd perfect in orde, dank daarvoor.” Ilona Bron

Alles zoals altijd perfect, Friesland Campina