Agenda

Agenda

Zomer 2022

 

14 augustus – Live muziek op het terras met: DUO SONIC 

We kunnen niet wachten! Heerlijke Live muziek op ons terras! Duo Sonic zal jullie terrasbezoek aan ons extra swingend 💃🏻🕺🏼 gaan maken van 15:30 uur tot 20 uur! Dit duo staat garant voor een geweldig gezellige zondagmiddag! Jullie komen toch ook?

 

 

28 augustus – Live muziek op het terras met: MT SESSIONS

Wil je nog even nagenieten van je vakantie of begin je er net aan! MT SESSIONS laat je deze zondag extra genieten met geweldige live muziek tussen 15:30 uur tot 20 uur!  Jullie komen toch ook?

 

 

12 september – Job Event 

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe baan in de Horeca of wil je graag kennis komen maken met de branche? Zet dan alvast 12 september in je agenda. Zo zijn ook AlleZFlexUWV – Bidfood Nederland@alfacollegeRSG WolfsbosDeltion ZwolleDrenthe College aanwezig. 

 

 

16 t/m 18 september – Festival Zoet

Van vrijdag 16 t/m zondag 18 september 2022 kun je bij de Schildhoeve genieten van zoet, sfeer en gezelligheid. Onze schitterende parktuin met kronkelpaadjes, vijvers, een moestuin, borders met wilde bloemen en indrukwekkende bomen zal iedereen verrassen! Wie van shoppen, sfeer en gezelligheid houdt komt hier ook zeker aan zijn trekken. Er zijn ruim 90 stands met zoete en leuke zaken. Van bakbenodigdheden tot serviesgoed, van bakboeken tot jams. Maar ook originele hebbedingen, woonspullen, hoeden, mooie sieraden, fleurige jurkjes en boodschappenmanden. Alles met zorg geselecteerd en goedgekeurd.

Het Festival der Zoete Verleidingen is een must voor taartenbakkers en zoetekauwen die zich willen vergapen aan allerlei lekkers en bekende patissiers in het echt willen zien in het baktheater.

De bakdemonstraties zijn ware publiekstrekkers. Bekende patissiers zoals Hidde de Brabander, Rutger van den Broek, Sarena Solari en de kersverse winnaar van Heel Holland Bakt Enzo Pérès-Labourdette, die de juryleden verraste met zijn creatieve vegan baksels. Chefkok Mikael Lindqvist van Villa BlauwHemel uit Diever laat zien hoe de Zweden hun befaamde fika lekkernijen maken en zo is er meerdere keren in het Baktheater iets lekkers te beleven.

Kijk hier voor de complete deelnemerslijst >>

Ter plekke wordt graan gemalen. Er zijn heel veel workshops. Echte bakworkshops zoals koken met karamel, cupcakes versieren en bakken met thee. Maar ook andere creatieve workshops. Denk aan foodfotografie & foodstyling, theeglazen etsen, serviesgoed stippen en nog veel meer. Kijk hier voor alle workshops >>

Kinderen hoeven zich ook niet te vervelen. Ze kunnen de handen uit de mouwen steken bij diverse workshops of een ritje maken in een theekopjes draaimolen.

Zin in? Bestel nu je tickets  en reserveer een workshops >

 

9 oktober – Bruidsevent

Trouwplannen? Kom dan naar het BRUIDSEVENT. Op zondag 9 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur staat bij ons alles in het teken van de liefde en toveren we de Schildhoeve om tot ware trouwlocatie. Kom de sfeer proeven en laat je inspireren!

 

 

5 november – Open bedrijvendag Hoogeveen

Elk jaar openen op de 1e zaterdag van november zo’n 30 tot 40 bedrijven in Hoogeveen hun deuren voor publiek. Hier komen jaarlijks zo’n 20.000 bezoekers op af.