Onze Tuin

Een stukje natuur

Onze parktuin “De Verleiding” verleent zich voor vele opties. Misschien zult u een keer op onze locatie een vergadering, bruiloft of een andere gelegenheid hebben en behoefte hebben aan wat frisse lucht. Volg de kronkelige weggetjes langs de vijver met waterlelies en vissen. Neem plaats onder de grote bomen  of wandel langs de borders met mooie wilde bloemen. Mocht u kinderen bij u hebben kunnen zij hier heerlijk rondrennen, kastelen bouwen in de zandbak, verstoppertje spelen of met onze skelters de hele tuin door rijden. De keuze is aan u, “De Verleiding” is elke dag geopend dus u kunt er gebruik van maken wanneer u maar wenst.

Ontspannen

Onze parktuin is ideaal om u terug te trekken of om te ontspannen na een drukke dag. Is even heerlijk ontspannen bij onze vijver of een rondje lopen om uw hoofd leeg te maken niet genoeg? Volg dan een yoga sessie in onze parktuin (op reservering) of vlij neer op een kleedje met een heerlijke picknickmand (op reservering) van de Schildhoeve.

Het fotomoment

Maar onze parktuin is niet alleen bestemd voor een wandeling, zo zijn er al vele bruidsparen voor u geweest welke hier prachtige foto’s hebben gemaakt. In overleg kunt u zelfs uw trouwceremonie in onze tuin houden, bijvoorbeeld bij onze vijver of onder de bomen. Een unieke omgeving voor u en uw gasten waarmee u uw bruiloft net dat extra stukje beleving kunt geven. Na de ceremonie, kunt u en uw gasten onder het genot van een drankje plaats nemen op uw eigen (overdekte) terras.

Elke dag op zijn mooist

En wie is er verantwoordelijk voor deze prachtige parktuin? Dat is onze “Tuin Manager” Henri! Elke dag werkt Henri in en om de tuin om ervoor te zorgen dat onze parktuin er elke dag weer op zijn beste bij ligt. Spreek hem gerust eens aan, en hij kan u meer vertellen over alle bloemen, struiken en groenten die u kunt terugvinden in onze tuin.