0528 22 00 02 Draaiboek aanvragen

Winterbruiloft

Proost

Winters welkom

Proost met een heerlijke, huisgemaakte wintercocktail en verwarm jullie op ons sfeervolle overdekte terras met een kopje warme chocolademelk of glühwein bij de vuurkorf.

Trouwdiner

Wij bieden jullie het totaalplaatje

Dans de nacht in met familie en vrienden op heerlijke muziek. Wij zorgen voor onbeperkt drankjes (exclusief buitenlands gedestilleerd), inclusief glühwein en warme chocolademelk. Smakelijke hapjes en een late night snack maken het feest compleet.

Het is tijd om te dansen!

Laat ons jullie ontzorgen

Laat jullie betoveren door de magische winterse sfeer en creëer onvergetelijke herinneringen met jullie dierbaren. Jullie droombruiloft op locatie, tot in de puntjes verzorgd.

Jullie bruiloft is uniek

Arrangementen op maat gemaakt

Wij begrijpen dat iedere bruiloft persoonlijk en uniek is. Bovenstaande dient als basis waarna we deze verder in- of aanvullen met jullie persoonlijke wensen. Graag nodigen wij jullie uit op De Schildhoeve Buitengewoon voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding. Onder het genot van een kopje koffie, thee of ander drankje bespreken wij graag jullie wensen. Kom snel langs en maak jullie droomhuwelijk werkelijkheid!

Trouwen bij De Schildhoeve in Drenthe

Overnachten

De huwelijksnacht

Het Huis is de perfecte plek om te verblijven na jullie bruiloft. Na een lange dag vol vieringen en emoties, kunnen jullie heerlijk tot rust komen en genieten van jullie eerste nacht als getrouwd stel. Lees meer

Slapen bij De Schildhoeve in Drenthe

Download ons draaiboek

Trouwen bij De Schildhoeve in Drenthe

Dit zeggen
onze gasten

Niets op aan te merken.
Heel fijn gesprek gehad met Vera. Zij dacht heel goed met ons mee. Al onze wensen konden vormgegeven worden.

We hebben eerst de Schildhoeve zelf eens bezocht en hebben daarna een afspraak gepland om onze wensen door te nemen. Dit gesprek was erg prettig met Vera. Duidelijke informatie en helder qua hoe of wat. Ook de website zag er super uit!
Echt top bediening tijdens onze gehele bruiloft! Iedereen was super vriendelijk en gastvrij. Het eten en de hapjes waren ook echt heerlijk.
Onze mooiste dag hebben wij mogen beleven bij de Schildhoeve en dat is ons super goed bevallen. Een prachtige trouwlocatie met een hele mooie tuin. Hele fijne en gastvrije medewerkers met veel ervaring! Dikke aanrader!
Niets op aan te merken. Heel fijn gesprek gehad met Vera. Zij dacht heel goed met ons mee. Al onze wensen konden vormgegeven worden. We hebben eerst de Schildhoeve zelf...
Lees meer

Wij zouden de Schildhoeve bij iedereen aanraden als trouwlocatie., Lisa & Jeffrey

Geweldige plek om je bruiloft te vieren. Rustig gelegen, mooie tuin en goed bereikbaar.
Geweldige plek om je bruiloft te vieren. Rustig gelegen, mooie tuin en goed bereikbaar.

Top locatie!, Jaap van Oosten

Het verblijf bij ‘t Huis hebben we een dag voor onze bruiloft gehad en de nacht van de bruiloft zelf, en het was fantastisch! Prachtige, ruime kamers, allemaal voorzien van airco (Wat erg fijn was gezien de hitte). Je wordt 's ochtends wakker en kijkt naar de prachtige, volle tuin van de locatie, en het ontbijt is tot in de puntjes verzorgd. Ook in de communicatie was het team zeer vlot en meedenkend, echt een aanrader!! Wij komen weer terug :)
Het verblijf bij ‘t Huis hebben we een dag voor onze bruiloft gehad en de nacht van de bruiloft zelf, en het was fantastisch! Prachtige, ruime kamers, allemaal voorzien van...
Lees meer

Wij komen weer terug, Dennis Wapperom, september 2023

Gisteren was ons prachtige feest/dag bij jullie.

Alhoewel we het een beetje spannend vonden dat zowel Ilona (eerste contactpersoon) en daarna Vera (tweede contactpersoon) op vakantie waren/afwezig, waren deze twijfels nergens voor nodig. Mede dankzij jullie was het echt een fantastische dag! Dankjewel voor de goede zorgen, de fijne communicatie, de bediening, de gastvrijheid en vooral het plezier die wij ook bij jullie ervaren. Alles was helder, goed overgedragen dus iedereen wist van alle afspraken. Echt nogmaals 100x dankjewel. Wij zullen jullie locatie bij iedereen aanraden! Want ik gun iedereen zo’n prachtige locatie voor de mooiste dag van je leven.
Gisteren was ons prachtige feest/dag bij jullie. Alhoewel we het een beetje spannend vonden dat zowel Ilona (eerste contactpersoon) en daarna Vera (tweede contactpersoon) op vakantie waren/afwezig, waren deze twijfels...
Lees meer

Dankjewel voor de goede zorgen!, Lieve groeten, Niels en Irma

Allereerst wat hebben wij een leuke dag bij jullie gehad op de trouwerij van Irma en Niels. Goed voor elkaar, lekker eten en drinken, leuk en attent personeel, ook fijn dat dieetwensen goed door jullie zijn opgepakt.

De kamer. We hebben heel lekker geslapen, was rustig. Fijne kamer, lekker koel, airco 's nachts niet aan gehad.
Wij misten eigenlijk niets.

Ontbijt vonden wij behoorlijk royaal, we kregen het lang niet op. Wel lekker.

Dank! Succes met de uitbreiding van jullie mooie bedrijf.
Allereerst wat hebben wij een leuke dag bij jullie gehad op de trouwerij van Irma en Niels. Goed voor elkaar, lekker eten en drinken, leuk en attent personeel, ook fijn...
Lees meer

Goed voor elkaar, lekker eten, leuk en attent personeel!, Groet Jorien en Klaas Esinge

Persoonlijke kennismaking inplannen

MM slash DD slash JJJJ