Feesten, partijen en andere gezellige aangelegenheden

Wie wat te vieren heeft doet dit graag in een ontspannen omgeving met goede drankjes en heerlijke hapjes. Bij Gasterij & Catering de SchildHoeve bent u aan het juiste adres voor het houden van feesten, partijen, bruiloften, recepties en andere gezellige aangelegenheden! Ons getalenteerde personeel draagt zorg voor een tot in de puntjes verzorgd verblijf.

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen over feesten en partijen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouw Linda zal spoedig contact met u opnemen!

Neem contact met ons op

Gasterij & Catering de SchildHoeve, het adres voor al uw feesten, partijen en evenementen

 

Grote groep of intiem gezelschap

Wij hebben diverse ruimtes beschikbaar om uw feest de juiste uitstraling en beleving te geven. Tevens kunt u gebruik maken van onze bijzondere tuin “De Verleiding”.

Van intieme gezelschappen tot grote groepen van ruim 500 personen, wij zorgen samen met u dat uw feest of partij onvergetelijk wordt..

 

Uw feest geheel verzorgd

Wij stellen niet alleen onze ruimtes beschikbaar, graag verzorgen wij uw feest of partij in zijn totaal. Hierbij kunt u denken aan het uitbesteden van de catering en het aankleden van de omgeving of ruimte. Samen met u bekijken wij wat de wensen zijn en welke mogelijkheden wij hierop kunnen toepassen voor een onvergetelijk feest.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen of eens een vrijblijvend gesprek aangaan waarbij wij u kunnen vertellen wat er zoal mogelijk is?

Neem contact met ons op

 

Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | webapplicatie dotsolutions