In 2023 Overnachten op De Schildhoeve!

Vanwege de grote vraag naar overnachtingen wordt het voormalig woonhuis (op het landgoed van De Schildhoeve) op dit moment verbouwd tot een moderne en sfeervolle locatie om in te vergaderen en waar men tevens kan overnachten. Het Huis (zo gaat het heten) wordt een fijne locatie waar men in alle rust bijeen kan komen.

Het Huis beschikt over twee fijne en sfeervolle vergaderruimtes. Met landelijke uitzichten, priveterras en van alle gemakken voorzien.  Een ruimte voor max. 12 personen (voorheen woonkamer inclusief grote keuken) en een kleinere (sub)ruimte voor max  8 personen.

Op de eerste verdieping worden 3 grote, luxe  studio’s met eigen badkamer en pantry en 1 kleinere, luxe  studio gerealiseerd met eigen badkamer. Iedere studio is “los” te reserveren, met of zonder ontbijt.

En wilt u met uw gezelschap een luxe lunch of diner? Ook dat kan geregeld worden. Wat dacht u van een lunch of diner uit de eigen keuken? Onze koks komen graag naar u toe om in Het Huis voor u te kokerellen! Ook kan Het Huis in haar geheel worden afgehuurd voor bedrijven en families.

Speerpunten:

  • 3 grote luxe studio’s en 1 kleinere luxe studio op de eerste verdieping
  • 1 Exclusieve vergaderruimte voor max. 12 personen en 1 vergaderruimte voor max. 8 personen op de begane grond inclusief grote keuken
  • Diverse mogelijkheden op gebied van ontbijt, lunch, borrel en diner
  • Landelijk gelegen, dichtbij A28 en A37
  • Mooie fiets en wandelroutes rondom Het Huis Drenthe

Doordat wij steeds vaker vraag kregen naar overnachtingen kan er vanaf april 2023 ook op het landgoed van De Schildhoeve overnacht worden.

Er worden op dit moment 4 luxe 2-persoons studio’s gerealiseerd met eigen badkamer en pantry. Onze 4 Suites zijn apart te reserveren of u huurt Het Huis Drenthe in haar geheel (max. 8 personen). Het Huis Drenthe (naast De Schildhoeve Buitengewoon gelegen), beschikt tevens over twee sfeervolle en inspirerende (vergader)ruimtes op de begane grond. Met landelijke uitzichten, priveterrassen en van alle gemakken voorzien. Een ruimte voor max. 12 personen (voorheen woonkamer inclusief grote keuken) en een kleinere (sub)ruimte voor max 8 personen. Meer zalen nodig? Aan de overkant kunt u bij De Schildhoeve Buitengewoon nog 7 zalen bijhuren.

Het Huis Drenthe wordt een inspirerende locatie waar men in alle rust bijeen kan komen. Vanaf 1 april kunt u bij ons reserveren en heten wij u graag een warm en gastvrij welkom!

Met gastvrije groet,

Robertkoen en Linda Blokzijl-Klok

 


Impressies Suites

We hebben al een aantal prachtige impressies voor onze kamers en deze delen wij heel graag met jullie!

Suite Bij Hem & Haar


Suite Bij Broer


Suite Bij Zus


Suite Bij Logé