Nieuwe Ruimte: De Ontspanning

Nieuwe ruimte De Ontspanning

De knoop is doorgehakt, wij hebben jullie leuk nieuws te melden…..

 

Wij merken dat er een enorme groei is op het gebied van trouwen, vergaderen en feesten.

Er is veel vraag naar bruiloften, voor het trouwseizoen 2023 zijn wij al bijna volgeboekt.

Tevens merken wij dat er ook steeds meer vraag komt naar intiemere en sfeervolle, kleinere bijeenkomsten en besloten thema-diners en overnachtingsmogelijkheden.

 

Mede met in het achterhoofd alle ontwikkelingen in de horeca op dit moment en daarnaast omdat we zien dat de reserveringen van onze andere ruimtes op dit moment zo goed gaan, hebben wij de keuze gemaakt om ons restaurant te sluiten en om te zetten als extra en nieuwe ruimte voor evenementen.

 

Deze ruimte gaat verder onder de naam De Ontspanning. Een ideale en sfeervolle ruimte voor intiemere bijeenkomsten, feesten en borrels. Ook de vide op de bovenverdieping, met prachtig vergezicht over de landerijen kan hierbij makkelijk aangetrokken worden en maakt deze ruimte juist extra uniek!

 

Wij gaan met regelmaat “Culinaire Belevenissen” organiseren. Hiervoor kan men zich van te voren opgeven via ons reserveringssysteem (om u een voorbeeld te geven: kerstdiners, BBQ terrasmiddagen, diners en borrels met live muziek, wijn & spijs avonden of culinair thema op het gebied van duurzaamheid/no waste).

 

Wij danken u voor uw bezoek aan ons restaurant en wij hopen u terug te zien op een bijeenkomst, borrel, vergadering of als gast tijdens een van onze Culinaire Belevenissen.

 

Heeft u zelf een feest, borrel of bijeenkomst te organiseren en wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Houdt u onze website in de gaten, hierop ziet u in onze agenda welke Culinaire Belevenissen wij gaan organiseren. Tevens houden wij u graag via onze website op de hoogte van de uitbreidingen welke wij op korte termijn willen realiseren. Nieuwe plannen, waar we erg blij van worden!