Het Voorhuis

Gelegen in Het Huis, een oase van privacy en rust, speciaal ontworpen voor heisessies en intieme vergadersessies

Het Voorhuis

Luxueus en exclusief vergaderen en overnachten?

Kleinschalige vergaderlocatie met een luxe huiselijke uitstraling, centraal gelegen in Noord Nederland. Leent zich uitstekend voor vergadergroepen tot 8 personen.  Deze inspirerende locatie staat privé tot je beschikking.

Deze stijlvolle ruimte biedt alle moderne faciliteiten die jij nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. Met een combinatie van een ruime vergadertafel en comfortabele stoelen, evenals een gezellige zithoek met losse fauteuils en geweldig uitzicht over onze parktuin en omliggende landerijen, is deze ruimte perfect voor groepen tot maximaal 10 personen. Of je nu belangrijke zakelijke onderwerpen wilt bespreken of creatieve ideeën wilt genereren, vergaderruimte Het Voorhuis biedt de ideale omgeving.

Het Voorhuis beschikt over een grote keuken, waarvandaan we graag de lunch of het diner voor jou verzorgen. Geniet van heerlijke culinaire gerechten, speciaal bereid om aan jouw smaak en dieetwensen te voldoen. Zo kan je tijdens de vergadering energiek blijven en je gasten verwennen met een uitstekende culinaire ervaring.

Kenmerken

  • Airco aanwezig
  • Snelle wifi
  • Geschikt voor presentaties en samenwerken
  • Comfortabel en goed uitgerust
  • Presentatie mogelijkheden met groot beeldscherm
  • Verschillende vergaderopstellingen mogelijk (vraag naar de mogelijkheden)

Modern vergaderen met prachtig park en wandeltuin

Wij beschikken over een prachtig park en wandeltuin de ‘Verleiding’ genaamd. Hier kun je voor, tijdens of na de lunch, borrel of diner een heerlijke wandeling maken. Iedere zaal op de begane grond heeft een eigen gezellige bar en eigen, aangrenzend terras met fraaie uitzichten. Daarnaast beschikken wij over voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Dit zeggen
onze gasten

Ik heb een teamdag gehad op deze locatie, een goed ingerichte conferentiezaal met een groot projectiescherm en heldere beamer. Er was koffie, thee, fris en lekkers beschikbaar, maar het zoemende geluid van de koeling hinderde soms de verstaanbaarheid van de sprekers. De lunch was uitstekend. Er voldoende parkeerplaatsen en het personeel was vriendelijk en behulpzaam.
Ik heb een teamdag gehad op deze locatie, een goed ingerichte conferentiezaal met een groot projectiescherm en heldere beamer. Er was koffie, thee, fris en lekkers beschikbaar, maar het zoemende...
Lees meer

De lunch was uitstekend.,Erik Jansen

Prachtige locatie voor grote en kleine partijen. Als klant wordt je serieus genomen en alles word in het werk gezet om een prettig verblijf te garanderen!
Prachtige locatie voor grote en kleine partijen. Als klant wordt je serieus genomen en alles word in het werk gezet om een prettig verblijf te garanderen!

Prachtige locatie voor grote en kleine partijen,Evenementenverhuur Spelotheek Beilen

Feestavond van bedrijf Trivium gehad. Met warm en koud buffet. De bediening bediende ook vlot met de drankjes. . - Dirk Prins
Feestavond van bedrijf Trivium gehad. Met warm en koud buffet. De bediening bediende ook vlot met de drankjes. . - Dirk Prins

Goed voor elkaar,Trivium

Geweldige plek om iets te vieren met familie.
Geweldige plek om iets te vieren met familie.

Vriendelijk personeel en fantastische keuken.,Gerard van der Laan

Ben je op zoek naar de ideale locatie voor verschillende soorten evenementen, zoals vergaderingen, workshops, trainingen en cursussen?

 

Of je nu een eigentijdse luxe high-end vergaderlocatie zoals Het Voorhuis of een sfeervolle boardroom zoals de Beslissing  zoekt, wij bieden tal van mogelijkheden.

 

De Schildhoeve is Landelijk gelegen met mogelijkheden voor activiteiten als; wandelen,  fietsen en zelfs een Bleisure meeting behoort tot de opties. ( onze parktuin, jeu de boules baan, zitzakken in de tuin).

 

Onze ruimtes bieden plaats aan 8 tot 250 personen en kunnen geboekt worden inclusief een volledig arrangement.

 Overnachten  – Dichtbij a28 – Gratis parkeren