Het Voorhuis

Gelegen in Het Huis, een oase van privacy en rust, speciaal ontworpen voor heisessies en intieme vergadersessies

Het Voorhuis

Deze stijlvolle ruimte biedt alle moderne faciliteiten die jij nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. Met een combinatie van een ruime vergadertafel en comfortabele stoelen, evenals een gezellige zithoek met losse fauteuils en geweldig uitzicht over onze parktuin en omliggende landerijen, is deze ruimte perfect voor groepen tot maximaal 10 personen. Of je nu belangrijke zakelijke onderwerpen wilt bespreken of creatieve ideeën wilt genereren, vergaderruimte Het Voorhuis biedt de ideale omgeving.

Het Voorhuis beschikt over een grote keuken, waarvandaan we graag de lunch of het diner voor jou verzorgen. Geniet van heerlijke culinaire gerechten, speciaal bereid om aan jouw smaak en dieetwensen te voldoen. Zo kan je tijdens de vergadering energiek blijven en je gasten verwennen met een uitstekende culinaire ervaring.

Kenmerken

  • Airco aanwezig
  • Snelle wifi
  • Geschikt voor presentaties en samenwerken
  • Comfortabel en goed uitgerust
  • Presentatie mogelijkheden met groot beeldscherm
  • Verschillende vergaderopstellingen mogelijk (vraag naar de mogelijkheden)

Modern vergaderen met prachtig park en wandeltuin

Wij beschikken over een prachtig park en wandeltuin de ‘Verleiding’ genaamd. Hier kun je voor, tijdens of na de lunch, borrel of diner een heerlijke wandeling maken. Iedere zaal op de begane grond heeft een eigen gezellige bar en eigen, aangrenzend terras met fraaie uitzichten. Daarnaast beschikken wij over voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Dit zeggen
onze gasten

Op deze plek heb ik een teamdag gehad. In de grote conferentiezaal. Deze was goed ingericht. Een groot projectiescherm met een heldere beamer. Achter in de zaal stond koffie, thee, fris en lekkers gereed. De aanwezige koeling maakte een zoemend geluid waardoor niet iedere spreker goed verstaanbaar was. Overigens was dat ook de schuld van de sprekers zelf want zij maakten geen gebruik van de aanwezige geluidsinstallatie. De lunch was er prima. Naast het gebouw is een grote tuin waar je leuk kunt wandelen. In deze tuin worden ook allerlei groenten en vruchtgevende planten verbouwd. Verder zijn er voldoende parkeerplaatsen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Erik Jansen,

Prachtige locatie voor grote en kleine partijen. Als klant wordt je serieus genomen en alles word in het werk gezet om een prettig verblijf te garanderen!

Evenementenverhuur Spelotheek Beilen,

Feestavond van bedrijf Trivium gehad. Met warm en koud buffet. De bediening bediende ook vlot met de drankjes. Goed voor elkaar.

Dirk Prins,

Geweldige plek om iets te vieren met familie. Vriendelijk personeel en fantastische keuken.

Gerard van der Laan,

Reserveer
een ruimte

MM slash DD slash JJJJ
Wij beschikken over een prachtig park en wandeltuin de ‘Verleiding’ genaamd. Hier kun je voor, tijdens of na de lunch, borrel of diner een heerlijke wandeling maken. Iedere zaal op de begane grond heeft een eigen gezellige bar en eigen, aangrenzend terras met fraaie uitzichten. Daarnaast bieden wij voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.