Trouwen

Tijdens de receptie leent parktuin ‘de Verleiding’ zich uitstekend voor jullie trouwreportage. Een romantische trouwfoto op het bruggetje bij de vijver of statiefoto’s met het bos op de achtergrond? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen! Prachtige planten en bloemen lenen zich uitstekend voor een prachtige foto.

Trouwdiner

Na de trouwreceptie is de tijd aangebroken om te genieten van de heerlijkste culinaire creaties! Jullie worden verwelkomd aan een feestelijk gedekte tafel in een sfeervolle zaal, buiten op het terras of aan lange tafels in de tuin. Wij kunnen jullie gasten verwennen met een koud en warm buffet, een 3 of 4 gangen seizoensmenu, een verrassende proeverij van de chef-kok of een compleet barbecue-arrangement. Onze koks zorgen voor jullie diner met de grootste zorg. Er zijn talloze mogelijkheden, die wij graag met jullie bespreken.

Het is tijd om te dansen!

Het is tijd om te dansen en te vieren, want het feest is nog lang niet voorbij! Samen met je geliefde, familie en vrienden kun je genieten van koele drankjes en heerlijke muziek. Gooi die voetjes van de vloer! Want dit is een moment om te koesteren en voor altijd te herinneren. Cheers op de liefde!

Jullie bruiloft is uniek

Wij begrijpen dat iedere bruiloft persoonlijk en uniek is. Bovenstaande dient als basis waarna we deze verder in- of aanvullen met jullie persoonlijke wensen. Graag nodigen wij jullie uit op De Schildhoeve voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding. Onder het genot van een kopje koffie, thee of drankje bespreken wij graag jullie wensen. Kom snel langs en maak jullie droomhuwelijk werkelijkheid!

Overnachten

Het Huis is de perfecte plek om te verblijven na jullie bruiloft. Na een lange dag vol vieringen en emoties, kunnen jullie heerlijk tot rust komen en genieten van jullie eerste nacht als getrouwd stel. Lees meer

Download ons draaiboek

Dit zeggen
onze gasten

Gisteren zijn we getrouwd op deze prachtige locatie. Werkelijk alles was perfect. De tuin was spik en span, het eten en drinken was heerlijk, aan alles was gedacht en het personeel leverde top-service! Een enorme aanrader om hier je grote dag door te brengen. Als kers op de taart een heerlijke overnachting gehad bij de Schildhoeve. Een mooie, ruime slaapkamer met modern en schoon sanitair en het ontbijt was heerlijk. Wij kunnen niet anders dan 5 sterren geven! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sanne Gerritsen,Sanne Gerritsen

4 juni zijn wij hier getrouwd. Alles super geregeld. Door de warmte extra glaasje water tussendoor. Alle gasten gaven ons complimenten dat we zo'n super locatie hadden gekozen. Diner hier ook met groepje gedaan, was heerlijk. Ik ben van plan niet weer te trouwen, maar anders deed ik het zo weer. Gewoon perfect en wij houden hier mooie herinneringen aan over. Echt een aanrader

Corina Krol,

Fantastisch mooie locatie om te trouwen, voor ons is de locatie 100% zeker waar ons feest gaat plaatsvinden!

Youri Sijbring,

Een bruiloft gehad!! Prachtige locatie!! Erg goed verzorgd!! En die puntzak friet aan het eind was echt geweldig haha.

Marjon Vording,

Bruilofts locatie. Hele mooie omgeving. Zeer vriendelijk personeel. Erg goed gegeten. Voor het overige...een zeer vlotte bediening. Voor iedereen een aanrader.

Theo Timmer,

Persoonlijke kennismaking inplannen

MM slash DD slash JJJJ