Trouwen

Trouwen op de perfecte trouwlocatie!

Elkaar het ja-woord geven op de perfecte trouwlocatie? Denk dan aan De Schildhoeve in Fluitenberg nabij Hoogeveen! Wij helpen jullie graag bij het organiseren van jullie bruiloft van A tot Z.  Jullie kunnen bij ons heerlijk ontspannen de gehele bruiloft van trouwceremonie tot trouwfeest laten verzorgen. Om het jullie overzichtelijk en dus gemakkelijker te maken hebben wij verschillende arrangementen samengesteld. Dus direct inzicht in vaste prijzen. Wij zorgen ervoor dat jullie een trouwdag krijgen waarbij aan alles wordt gedacht.

De Schildhoeve is sinds 2005 een officiële trouwlocatie. Hierdoor kunnen jullie de gehele bruiloft inclusief de trouwceremonie laten plaatsvinden bij ons op de landelijke gelegen locatie in Drenthe. Een unieke, bijzondere en natuurlijk persoonlijk gerichte locatie waar wij graag mee denken met jullie wensen om zo deze speciale gelegenheid onvergetelijk te maken. Jullie hebben een eigen besloten zaal inclusief bar, waar een gezellige en gemoedelijke sfeer hangt. Wij dragen zorg voor goede geluidsapparatuur, een lessenaar en een kleedruimte.

Liever trouwen in de buitenlucht? Kies dan voor de optie om te trouwen in onze prachtige parktuin. Het vlonder kan worden aangekleed met witte weddingchairs en een sfeervolle prieel waar jullie een prachtig uitzicht heeft over de vijver en de tuin hebben.

Ook aan slapen is gedacht. Wij hebben in de omgeving verschillende overnachtingsmogelijkheden!

Huwelijksreceptie

Na de trouwceremonie is het moment aangebroken voor de felicitaties van familie en vrienden. Onder het genot van een bruidstaart en een heerlijke bubbel is dit het juiste moment. Natuurlijk is het ook mogelijk hier een aanvulling aan te geven, wij gaan graag met jullie in overleg om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens de receptie leent parktuin ‘de Verleiding’ zich uitstekend voor jullie trouwreportage. Een romantische trouwfoto op het bruggetje bij de vijver of statiefoto’s met het bos op de achtergrond? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen! Prachtige planten en bloemen lenen zich uitstekend voor een prachtige foto.

Trouwdiner

Na de trouwreceptie is de tijd aangebroken om te genieten van de heerlijkste culinaire creaties! jullie worden welkom geheten aan een feestelijk gedekte tafel in een sfeervolle zaal of lekker buiten op het terras of aan lange tafels in de tuin. Jullie gasten kunnen wij culinair verwennen met een koud en warm buffet, 3-4-5 gangen diner, verrassende proeverij van de chef of wat dacht u van een barbecue arrangement? Onze koks verzorgen uw diner met de grootste zorg en verse kwaliteitsproducten. Er zijn een tal van mogelijkheden waarbij uw wensen de belangrijkste zijn!

Let’s Party!

Vier de liefde met familie en vrienden! Het feest is nog lang niet afgelopen. Geniet van koele drankjes en heerlijke muziek. De voetjes mogen van de vloer!

Maatwerk

Wij begrijpen dat iedere bruiloft persoonlijk en uniek is. Bovenstaande dient als basis waarna we deze verder in- of aanvullen met jullie persoonlijke wensen. Graag nodigen wij jullie uit op De Schildhoeve voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding. Onder het genot van een kopje koffie, thee of drankje bespreken wij graag jullie wensen. Graag tot snel!