Trouwen op de perfecte trouwlocatie in Hoogeveen

Elkaar het ja-woord geven op de perfecte trouwlocatie? Denk dan aan Gasterij & Catering de SchildHoeve in Fluitenberg nabij Hoogeveen! Wij helpen u graag bij het organiseren van uw bruiloft van A tot Z. U kunt alleen de receptie bij ons houden of juist ontspannen de gehele bruiloft van trouwceremonie tot trouwfeest door ons laten verzorgen, alles is mogelijk! Bekijk de onderstaande video om alvast een tipje van de sluier te doen oplichten naar wat er zoal mogelijk is bij ons!

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouw Linda zal spoedig contact met u opnemen!

Neem contact met ons op

Vier uw trouwfeest bij Gasterij & Catering de SchildHoeve

Graag willen wij u een idee geven van wat wij voor u kunnen betekenen op de mooiste dag van jullie leven. Wij weten als geen ander dat iedere bruiloft weer anders is. Ieder draaiboek is weer verschillend qua tijden, dagindeling en persoonlijke invullingen. Daarom hebben wij een basisarrangement opgesteld voor het avondfeest.

Avondfeest basisarrangement:

Prijs per persoon € 27,50 inclusief btw

Dit basisarrangement kunt u uitbreiden naar keuze. Wilt u bijvoorbeeld een hipper ontvangst dan koffie/thee? Dat kan al met een glas bubbels vanaf €2,75 per persoon. Of wilt u tussen de warme en koude hapjes door nog extra lekkers op tafel aan uw gasten presenteren?  

Als leuke afsluiter van uw bruiloft kunt u uw gasten voorzien van een midnight snack. Wat dacht u van een smakelijk broodje kroket of hamburger, een puntzak friet of broodje warme beenham met saus? Een midnight snack is al mogelijk vanaf €2,00 per persoon. We maken deze speciale dag graag voor u op maat! Klik hier voor de optionele uitbreidingen!

 

Trouwceremonie bij de SchildHoeve

Gasterij & Catering de SchildHoeve is sinds 2005 een officiële trouwlocatie. Hierdoor kunt u de gehele bruiloft inclusief de trouwceromie laten plaatsvinden bij ons op de landelijke gelegen locatie in Drenthe. Een unieke, bijzondere en natuurlijk persoonlijk gerichte locatie waar wij graag mee denken met uw wensen om zo deze speciale gelegenheid onvergetelijk te maken. Uw heeft een eigen besloten zaal inclusief bar, waar een gezellige en gemoedelijke sfeer hangt. Wij dragen zorg voor goede geluidsapparatuur, een lessenaar en een kleedruimte.

Liever trouwen in de buitenlucht? Kies dan voor de optie om te trouwen in onze prachtige parktuin. Het vlonder kan worden aangekleed met witte weddingchairs en een sfeervolle prieeltent waar u een prachtig uitzicht heeft over de vijver en de tuin. 

Uw huwelijksreceptie

Na de trouwceremonie is het moment aangebroken voor de felicitaties van familie en vrienden. Onder het genot van een bruidstaart en een heerlijke bubbel is dit het juiste moment. Natuurlijk is het ook mogelijk hier een aanvulling aan te geven, wij gaan graag met u in overleg om de mogelijkheden te bespreken. Uw huwelijksreceptie kan zowel binnen als buiten op het terras gehouden worden.

Tijdens de receptie leent parktuin 'de Verleiding' zich uitstekend voor uw trouwreportage. Een romantische trouwfoto op het bruggetje bij de vijver of statiefoto’s met het bos op de achtergrond? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen! Prachtige planten en bloemen lenen zich uitstekend voor een prachtige foto.

Trouwdiner

Na de trouwreceptie is de tijd aangebroken om te genieten van de heerlijkste cullinaire creacties! U wordt welkom geheten imet feestelijk gedekte tafel in een sfeervolle zaal, speciaal in gericht naar uw wensen. Uw gasten culinair verwennen met een koud en warm buffet, 3-4-5 gangen diner, verrassende proeverij van de chef of wat dacht u van een barbecue arrangement? Onze koks verzorgen uw diner met de grootste zorg en verse kwaliteitsproducten. Er zijn een tal van mogelijkheden waarbij uw wensen de belangrijkste zijn! 

 

Vier uw huwelijk bij u thuis op locatie

Viert u liever uw huwelijk bij u thuis of een andere locatie? Dan kunnen wij u volledig ontzorgen om uw dag tot een onvergetelijke te maken. Van enkel het afleveren van hapjes tot aan een complete verzorgen met een tent en meubilair. Onze jaren lange ervaring op het gebied van catering gebruiken wij graag om u te adviseren en mee te denken over alle mogelijkheden. 

 

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking en een rondleiding op De SchildHoeve. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te trouwen op onze locatie? Onze gastvrouw Linda Blokzijl gaat graag met u in gesprek.

Neem contact met ons op

Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs te komen!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website hosting dotsolutions