Trouwen op de perfecte trouwlocatie in Hoogeveen

 

Festivalwedding

 

Elkaar het ja-woord geven op de perfecte trouwlocatie? Denk dan aan De SchildHoeve in Fluitenberg nabij Hoogeveen! Wij helpen jullie graag bij het organiseren van jullie bruiloft van A tot Z.  Jullie kunnen bij ons heerlijk ontspannen de gehele bruiloft van trouwceremonie tot trouwfeest laten verzorgen. Om het jullie overzichtelijk en dus gemakkelijker te maken hebben wij interessante Dream Weddings voor jullie gemaakt. Dus direct inzicht in vaste prijzen. Wij zorgen ervoor dat jullie een dag voorgeschoteld krijgen waarbij aan alles wordt gedacht. 

Benieuwd naar onze speciale Dream Weddings? 

Vier uw trouwfeest bij Gasterij & Catering de SchildHoeve

Graag willen wij u een idee geven van wat wij voor u kunnen betekenen op de mooiste dag van jullie leven. Wij weten als geen ander dat iedere bruiloft weer anders is. Ieder draaiboek is weer verschillend qua tijden, dagindeling en persoonlijke invullingen. 

Klik hier voor onze speciale Dream Weddings!

Trouwceremonie bij de SchildHoeve

De SchildHoeve is sinds 2005 een officiële trouwlocatie. Hierdoor kunnen jullie de gehele bruiloft inclusief de trouwceromie laten plaatsvinden bij ons op de landelijke gelegen locatie in Drenthe. Een unieke, bijzondere en natuurlijk persoonlijk gerichte locatie waar wij graag mee denken met jullie wensen om zo deze speciale gelegenheid onvergetelijk te maken. Jullie hebben een eigen besloten zaal inclusief bar, waar een gezellige en gemoedelijke sfeer hangt. Wij dragen zorg voor goede geluidsapparatuur, een lessenaar en een kleedruimte.

Liever trouwen in de buitenlucht? Kies dan voor de optie om te trouwen in onze prachtige parktuin. Het vlonder kan worden aangekleed met witte weddingchairs en een sfeervolle prieeltent waar jullie een prachtig uitzicht heeft over de vijver en de tuin hebben. 

Uw huwelijksreceptie

Na de trouwceremonie is het moment aangebroken voor de felicitaties van familie en vrienden. Onder het genot van een bruidstaart en een heerlijke bubbel is dit het juiste moment. Natuurlijk is het ook mogelijk hier een aanvulling aan te geven, wij gaan graag met jullie in overleg om de mogelijkheden te bespreken. 

Tijdens de receptie leent parktuin 'de Verleiding' zich uitstekend voor jullie trouwreportage. Een romantische trouwfoto op het bruggetje bij de vijver of statiefoto’s met het bos op de achtergrond? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen! Prachtige planten en bloemen lenen zich uitstekend voor een prachtige foto.

Trouwdiner

Na de trouwreceptie is de tijd aangebroken om te genieten van de heerlijkste cullinaire creacties! jullie worden welkom geheten aan een feestelijk gedekte tafel in een sfeervolle zaal of lekker buiten op het terras of aan lange tafels in de tuin. Jullie gasten kunnen wij culinair verwennen met een koud en warm buffet, 3-4-5 gangen diner, verrassende proeverij van de chef of wat dacht u van een barbecue arrangement? Onze koks verzorgen uw diner met de grootste zorg en verse kwaliteitsproducten. Er zijn een tal van mogelijkheden waarbij uw wensen de belangrijkste zijn! 

 

Vier uw huwelijk bij u thuis op locatie

Viert u liever uw huwelijk bij u thuis of een andere locatie? Dan kunnen wij u volledig ontzorgen om uw dag tot een onvergetelijke te maken. Van enkel het afleveren van hapjes tot aan een complete verzorgen met een tent en meubilair. Onze jaren lange ervaring op het gebied van catering gebruiken wij graag om u te adviseren en mee te denken over alle mogelijkheden. 

 

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking en een rondleiding op De SchildHoeve. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te trouwen op onze locatie? Ilona of Amber van de afdeling reserveringen zal spoedig contact met u opnemen!

Neem contact met ons op

Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs te komen!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website hosting dotsolutions