Trouwen op de perfecte trouwlocatie in Hoogeveen

Elkaar het ja-woord geven op de perfecte trouwlocatie? Denk dan aan Gasterij & Catering de SchildHoeve in Fluitenberg nabij Hoogeveen! Wij helpen u graag bij het organiseren van uw bruiloft van A tot Z. U kunt alleen de receptie bij ons houden of juist ontspannen de gehele bruiloft van trouwceremonie tot trouwfeest door ons laten verzorgen, alles is mogelijk! Bekijk de onderstaande video om alvast een tipje van de sluier te doen oplichten naar wat er zoal mogelijk is bij ons!

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouw Linda zal spoedig contact met u opnemen!

Neem contact met ons op

 

Graag willen wij u een idee geven van wat wij voor u kunnen betekenen op de mooiste dag van jullie leven. Wij weten als geen ander dat iedere bruiloft weer anders is. Ieder draaiboek is weer verschillend qua tijden, dagindeling en persoonlijke invullingen. Daarom hebben wij een basisarrangement opgesteld voor het avondfeest.

Avondfeest basisarrangement:

Prijs per persoon €26,00

Dit basisarrangement kunt u uitbreiden naar keuze. Wilt u bijvoorbeeld een hipper ontvangst dan koffie/thee? Dat kan al met een glas bubbels vanaf €2,75 per persoon. Of wilt u tussen de warme en koude hapjes door nog extra lekkers op tafel aan uw gasten presenteren?  

Als leuke afsluiter van uw bruiloft kunt u uw gasten voorzien van een midnight snack. Wat dacht u van een smakelijk broodje kroket of hamburger, een puntzak friet of broodje warme beenham met saus? Een midnight snack is al mogelijk vanaf €2,00 per persoon. We maken deze speciale dag graag voor u op maat! Klik hier voor de optionele uitbreidingen!

 

Trouwceremonie bij de SchildHoeve

Heerlijk in de buitenlucht, met uitzicht op onze parktuin, trouwen? Uiteraard kunt u de trouwceremonie bij ons houden in onze prachtige parktuin 'De Verleiding'. Bij slecht weer kan de ceremonie uiteraard ook binnen in onze vernieuwde zaal 'De Beleving' worden gehouden. Geef elkaar het ja-woord in onze unieke tuin met vlonder.

Sinds 2005 kan men voor De SchildHoeve kiezen als trouwlocatie in combinatie met het bruiloftsfeest. Uw heeft een eigen besloten zaal inclusief bar, waar een gezellige en gemoedelijke sfeer hangt. Wij dragen zorg voor goede geluidsapparatuur, een lessenaar en een kleedruimte.

Prijs vanaf  €395,00

Fotoreportage in onze prachtige parktuin

De Verleiding, dat is de naam van onze parktuin die zich uitstekend leent voor uw trouwreportage. Een romantische trouwfoto op het bruggetje bij de vijver of statiefoto’s met het bos op de achtergrond? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen!

Bent u nog op zoek naar een goede fotograaf? Wij adviseren u graag.

De huwelijksreceptie

Ontspannen een hapje en een drankje doen met eventueel muzikale begeleiding tijdens de huwelijksreceptie. Of liever koffie/thee met bruidstaart? De mogelijkheden kunnen geheel naar wens door ons ingevuld worden.


Diner, buffet of sharing food

Uw gasten culinair verwennen met een koud en warm buffet, 3-4-5 gangen diner, verrassende proeverij van de chef of wat dacht u van een BBQ-arrangement? Onze koks verzorgen uw diner met de grootste zorg en verse kwaliteitsproducten.

Al vanaf €25,00 per persoon kunnen u en uw gasten genieten van een smakelijke maaltijd. 


Trouwfeest

Uw bruiloft afsluiten op de perfecte trouwlocatie? Dat doet u met een knallend trouwfeest! Allerlei omvangen groepen kunnen terecht in onze sfeervolle zalen welke geschikt zijn voor ruim 500 personen. Wij zullen er voor zorgen dat het feest zal gaan, zoals jullie dat wensen. Is het feestje te kort en wilt u dat het langer door gaat dan vooraf afgesproken? Geen probleem, al voor €2,25 per persoon kunnen u en uw gasten een half uur langer feesten en drinken.


Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking en een rondleiding op De SchildHoeve. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te trouwen op onze locatie? Onze gastvrouw Linda Blokzijl gaat graag met u in gesprek.

Neem contact met ons op

Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs te komen!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | website hosting dotsolutions