De Ontspanning

Een intieme en moderne ruimte met als trendy blikvanger onze moderne bar "Buitengewoon"

Welkom bij De Ontspanning

Dé plek waar jouw verjaardagsfeestje, (bedrijfs)borrel, diner en andere bijeenkomsten tot leven komen.
De Ontspanning biedt een unieke setting voor elk soort evenement. Of je nu een informeel samenzijn wilt organiseren of een formele bijeenkomst, onze ruimte past zich moeiteloos aan aan jullie wensen. Met een eigentijds interieur en een stijlvolle ambiance creëert De Ontspanning de perfecte sfeer voor elke gelegenheid.
Wat deze ruimte echt speciaal maakt, is de mogelijkheid om te genieten van de frisse buitenlucht. De aangrenzende, sfeervolle met stretchtenten overdekte buitenterrassen bieden een prachtig decor voor informele netwerkmomenten of gewoon om even te ontspannen tijdens je bijeenkomst.
Bovendien kan ruimte De Ontspanning verbonden worden met de naastgelegen zaal, De Ervaring. Deze combinatie geeft de flexibiliteit om je evenement uit te breiden en de capaciteit te vergroten. Of je nu een intieme setting wilt behouden of juist een grotere groep wilt ontvangen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kenmerken

  • Uitermate geschikt als lunch- en/of dinerruimte als ook voor een borrel na afloop van een bijeenkomst
  • Kan gebruikt worden als subruimte
  • Beschikt over een groot overdekt terras

Modern vergaderen met prachtig park en wandeltuin

Wij beschikken over een prachtig park en wandeltuin de ‘Verleiding’ genaamd. Hier kun je voor, tijdens of na de lunch, borrel of diner een heerlijke wandeling maken. Iedere zaal op de begane grond heeft een eigen gezellige bar en eigen, aangrenzend terras met fraaie uitzichten. Daarnaast beschikken wij over voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Dit zeggen
onze gasten

Geweldige plek om te vergaderen of je bruiloft te vieren. Rustig gelegen, mooie tuin en goed bereikbaar.

Jaap van Oosten,Jaap van Oosten

Op deze plek heb ik een teamdag gehad. In de grote conferentiezaal. Deze was goed ingericht. Een groot projectiescherm met een heldere beamer. Achter in de zaal stond koffie, thee, fris en lekkers gereed. De aanwezige koeling maakte een zoemend geluid waardoor niet iedere spreker goed verstaanbaar was. Overigens was dat ook de schuld van de sprekers zelf want zij maakten geen gebruik van de aanwezige geluidsinstallatie. De lunch was er prima. Naast het gebouw is een grote tuin waar je leuk kunt wandelen. In deze tuin worden ook allerlei groenten en vruchtgevende planten verbouwd. Verder zijn er voldoende parkeerplaatsen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Erik Jansen,

Prachtige locatie voor grote en kleine partijen. Als klant wordt je serieus genomen en alles word in het werk gezet om een prettig verblijf te garanderen!

Evenementenverhuur Spelotheek Beilen,

Feestavond van bedrijf Trivium gehad. Met warm en koud buffet. De bediening bediende ook vlot met de drankjes. Goed voor elkaar.

Dirk Prins,

Geweldige plek om iets te vieren met familie. Vriendelijk personeel en fantastische keuken.

Gerard van der Laan,

Reserveer
een ruimte

MM slash DD slash JJJJ

Onze ruimtes