Bedrijfsfeest in festival sferen

Op zoek naar een locatie in Drenthe om een bedrijfsfeest te organiseren of gewoon als collega’s gezellig met elkaar iets leuks doen? Dan biedt De Schildhoeve in Fluitenberg, vlakbij Hoogeveen, talloze mogelijkheden. Wij verzorgen graag het entertainment voor jullie bedrijfsfeest. Of het nu een swingende band is of een jongleur, een potje volleyballen of ouderwets klootschieten, wij regelen het graag.

Welkom op jullie eigen festivalterrein! Door de decoratie, feestelijke lichtjes en landelijke sfeer waan je je bij binnenkomst al helemaal in de festivalsfeer. Onze medewerkers heten je welkom met een lekker drankje vanuit de foodtruck. Wat ga je doen? Alles is mogelijk! Een lekker hapje eten van de karbecue, lekker dansen en meezingen met coverband Balance of je vermaken in de lasergame. De Schildhoeve zorgt dat jouw bedrijfsfestival helemaal op rolletjes loopt, zodat jij geniet van datgene waar festivals echt om draaien: relaxen en genieten met je favoriete collega’s.

Bedrijfsfestival op eigen locatie

Voor een bedrijfsfestival op locatie zijn vele mogelijkheden! Zo leent het festivalconcept zich uitermate goed voor een familiedag. Ongedwongen setting, uiteenlopende activiteiten en entertainment zonder dat het te veel voelt en foodtrucks waar jong en oud lekkers kunnen halen. Maar ook voor de opening van een nieuw kantoor, een jubileum of zomerborrel is een festival op eigen locatie altijd succesvol! Wij toverden al menig bedrijfspand en loods om tot festivalbeleving. Van festivaltenten tot techniek, van foodtrucks tot sfeervolle decoratie: wij weten precies wat nodig is voor een onvergetelijk bedrijfsfestival!

Drenthe College Assen: “Wij hebben al enkele malen het personeelsfeest georganiseerd bij De Schildhoeve in festivalsfeer. Dit was altijd super geregeld en het eten was heerlijk.”

De Schildhoeve is gespecialiseerd om samen met u een dag vullend programma te creëren waarin u bedrijf en/of collega’s een onvergetelijke dag meemaken. Op onze locatie hebben wij alle faciliteiten om de gehele dag aan te kleden inclusief een prachtige tuin met plek voor meerdere activiteiten.

Bekijk hieronder onze promo voor een bedrijfsfestival op onze locatie!